2777
2789
واعی خوب ببین با ماشین مادرشوهر اینا میری خوب قاعدتا اونا زودتر خبر دار میشن این دلگیری نداره که جای ...

منم نمیدونم ب من میگه ب کسی نگو ب اینا ک میرسه بهونش اینه 

مقصر من نیستم ک دلشو بدست بیارم . تو این شش سال همیشه من قدم گذاشتم واسه اشتی دیگه داره بهم برمیخوره ...

بگو باشه میام وسایلو جمع کن بشین توماشین قیافه بگیر ایشالا که حل میشههههههههههههههههه

ولی قبول دارم که همیشه یه نفر نباید پا پیش بزاره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدش اینکه عزیزم این الان یه نوع منت کشی از طرف شوهرت حساب میشه هااااااا دقت کن

اگرنه چه دلیلی داره میبینه قهرین ولی دعوت به سفر میکنه؟

ولی متاسفانه اینقدر  این مردااااااا مغرورن حال ادم بد میشه

بگو باشه میام وسایلو جمع کن بشین توماشین قیافه بگیر ایشالا که حل میشههههههههههههههههه ولی قبو ...

خیلی دلم شکسته ازش . با خودم فک میکنم بگم باشه و اونجا تو حرم بمونم و دیگه پیشش نرم واقعا خسته ام 

منم نمیدونم ب من میگه ب کسی نگو ب اینا ک میرسه بهونش اینه 

ببین رو یه سری اخلاقا مجبوری چشم ببندی بهانه میاره توام محل نده کار خودتو بکن به مامانت بگو چیکارش داری که چی میگه 

خیلی دلم شکسته ازش . با خودم فک میکنم بگم باشه و اونجا تو حرم بمونم و دیگه پیشش نرم واقعا خسته ام&nb ...

عیب نداره عزیزمممممممم پیش میاددددددددد میدونم چقدر ناراحتی منم همیشه از این مسایل داشتم ودارم ولی خوب زندگیه دیگه لامصب پیرمون کردن

عیب نداره عزیزمممممممم پیش میاددددددددد میدونم چقدر ناراحتی منم همیشه از این مسایل داشتم ودارم ولی خ ...

از پیر کردن گذشته.  جونمونو گرفته.  دارم خفه میشم.  هیچ کوچکترین چیزی ب مراد من نمیشه . دلم ب هیچی خوش نیست.