من یه آدم خیلی فعال و پر انرژی ام شاغلم همه کاری برای هر کسی میکنم سعی میکنم به همه محبت کنم شادم برای شوهرم و خانوادش همه کاری کردم یه جورایی تو هر کاری سنگ تموم می ذارم خانواده شوهر من خیلی عیب جو هستن دنبال ایراد زیاد می گردن از روز اول به من می گفتن انتقاد ناپذیری چون یهو حمله می کردن عیب رو تو صورتم می زدن منو ناراحت می شدن و خیلی بد می گفتن هرکسی باشه ناراحت می شه و جدیدا که بچه دار شدم به خونه داریم گیر می دادن طبیعیه که نرسم چون بچه خیلی به گرفتاری آدم اضافه میکنه یه دعوای بدی با شوهرم داشتیم که خانواده ها دخالت کردن خانواده شوهرم پشت سرم به خانوادم و فامیلای من گفتن شلخته اس الانم تا هر چی می شه شوهرم می زنه تو سرم در صورتی که من همیشه خونم تمیزه خواهرم می گه وای چه قدر تند کار می کنی آشپزخونم همیشه باید تمیز باشه تا برم یه استراحتی بکنم چون شاغلم طبیعیه اصلا نرسم شوهرمم هیچی هیچ کمکی نمی کنه ! ولی خیلی دلم شکست این قدر که خوبی کردم آخرش آبرومو بردن
عزیزم نگران نباش منم تو اوین دعوام که خانواده ها فهمیدن چون بهانه ای نداشتن ورداشتن گفتن خونه همیشه کثیفه و یا لباسا رو نمیشوره . اونا هم چیزی ازت ندیدن ایونو برداشتن الکی گفتن .حالا انگار خونه های خودشون همیشه دسته گله
عزیزم اگه خودت اعتقاد داری به اندازه کافی مرتب و تمیز هستی به حرف هیچکسی اهمیت نده
وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
تو تمام تلاشت رو کردی پس از روی حرفای دیگرون رد شو تو یه تعهدی به خانواده داری که باید بهش عمل کنی تا حد توانت انجام بده بقیه اش رو هم بذار ادمای بیکار هر چی دلشون میخواد بگن!
هر گاه نتوانستی اشتباهی را ببخشی آن از کوچکی قلب توست، نه بزرگی اشتباه...
عزیزم نگران نباش منم تو اوین دعوام که خانواده ها فهمیدن چون بهانه ای نداشتن ورداشتن گفتن خونه همیشه ...
این باعث شد زن عموم بفهمه و تا منو می بینه دخترشو می زنه تو سرم و هی می گه دختر من از کنار آشغالم رد نمی شه می گه بو می ده و یا این قدر خونش تمیزه مثه گله ! واقعا باعث شرمساری من شد بله زنگ زدن به عموم و گفتن خونش مثه آَشغال دونیه آبروی منو بردن عمومم سنگ تموم گذاشت گفت ما همه می دونیم که شلخته اس