2777
2789
عنوان

مساجر پر دردسر مجتمع ما

| مشاهده متن کامل بحث + 4325 بازدید | 90 پست

خلاصه ماهم دلموم خوش بود که بالاخره به  یه مستاجر درست حسابی خونه را اجاره داده و یکسال راحتیم.

اما هنوز 10روزی از اومدنشون نگذشته بود که هر روز اشخاص جدیدی به خونه اضافه میشدند دختر های جوون و پسرهای جوون با تیپ های ناجور خلاصه یه مدتی گذشت و کسی هم اعتراضی نداشت تا اینکه خانم واحد 7که روبه روشون بود توی گروه تل پی ام داد و همه را خونه اش جمع کرد و گفت خانم ها من از دست اینا دیگه خسته شدم هر روز ادم های جدید میرن و می یان و شب تا صبح صدای س ک س شون روی مخ ماست خانم هاشون همیشه با شوهرت و سوتین ان یا تاپ و شلوارک کوتاه و درب واحدشون هم باز میزارن اصلا رعایت نمیکنن.

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

به مدیر ساختمانمون گفتیم و اون هم زنگ زد به صاحب خونه و گفت جریان را  اونم گفت من تماس میگیرم و بهشون تذکر میدم .

اما هیچ فایده ای نداشت تازه پارتی هم میگرفتن و تو آسانسور هم رسما داشتن همه را با چشمهای هیزشون میخوردن اصلا احساس امنیت نمیکردیم .

همگی جمع شدیم و به صاحب خونه اعتراض شدید کردیم بالاخره برج 12 بود که دیگه جوابشون کرد و اوناهم بالاخره دیگه کوتاه اومدند که برن اما گفتندبه صاحب خونه گفته این   باید خسارت مشاو ر املاکی را بدی  اونم به ما گفت شماها بدین ما9واحد هم پول گذاشتیم و دادیم بهشون که برن.

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
خلاصه ماهم دلموم خوش بود که بالاخره به  یه مستاجر درست حسابی خونه را اجاره داده و یکسال راحتیم. ...

واااای نه😰

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️

یه روز وسط هفته بود که دیگه داشتن اسباب و وسیله هاشون رو میبردن از ساعت 12 شب شروع کردن و تا ساعت 2 همچنان صداشون تو ساختمون بود اون شب خبری از دخترهای جوون و اون خانم مسن نبود فقط 9تا پسر جوون غلدر بودند با همون مرد مسن که خونه را بهش اجاره داده بودن.

خب

خیلی پیش امده اینجا طلب دعا کردم و خیلی خیلی معجزه وار برام به رحمت خدا انجام شده.بازم التماس دعا گویتان هستم برام دعا کنید مادر و همسر صبوری باشم مادر وهمسر مهربونی باشم بتونم فرزندمو ب شایستگی تربیت کنم .مسائل رو به نحو احسنت یادش بدم.جوری باشم ک خدا بیامرزی برام باشه.این فقط ب همت خودم و دعای شما مقدوره اینکه دعا خیر بدرقه راحت باشه تو تقدیر و سرنوشتت بی مهابا تاثیر گذاره.🙇🙇🙇

مدیر ساختمان رفت و بهشون اعتراض کرد اما با پرخاشگری بهش گفتند بره تو خونه اش وگرنه میزننش و با چاقو تهدیدش کرده بودن خلاصه همه ی اعضای ساختمان حسابی ترسیده بودیم و ساعت 2شب جمع شدیم خونه مدیر فقط خانم واحد 10نیومده بود اونم به خاطر اینکه بچه اش حسابی تب داشت خونه مونده بود نیم ساعتی میشد که دیگه صداشون نمی یومد اما ماشین هاشون و اسباب شون دم درب بود.