2777
2789
عنوان

دوبارپریودی در ماه

109 بازدید | 6 پست

سلام دوستان 

من تو اقدامم سیکلم هم متغیر از ۲۶ روز ۲۸ روز و ۳۰ روزه .این دفعه اخیر ۳۰ روز بودم ده روز پیش پاک شدم وامروز مثل لک قهوه ای یا کمی خون دارم اما خیلی سبکه مثل پری سنگین نیس و درد هم ندارم .کسی بوده بعد چند روزازپاکی ، پری دوباره بیاد .

خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت.بعد ۶ سال یکی از بهترین فرشته هاتو گذاشتی توی دامنم .🤰۹۹/۲/۳۰      🤱۹۹/۱۱/۳۰       اولین فرشتروبعد ۶ سال بهم دادی و حالا دومیو یهویی گذاشتی توی دلم.ممنونم ازت خدای خوبم 

منم دقيقا ماه دوم اقدامم اينجوري شدم 

يك هفته پاك بودم دوباره بر شدم دوباره ٢٠روز باك شدم دوباره پر شدم

به قول شما سنگين نبود ٣-٤روز طول مي كشيد هربار اونم در حد لكه بيني 

رفتم دكتر هفته پيش سونو واژينال نوشت چون ازمايش هوموني دادم مشكلي نبود

خدا جونم ميدونم به زودي بهم ني ني ميدي پس از الان كمكم كن مادرخوبي باشم براش💕😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید لکه لانه گزینیه

یعنی ب این زودی هم میشه لانه گزینی بشه ؟

خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت.بعد ۶ سال یکی از بهترین فرشته هاتو گذاشتی توی دامنم .🤰۹۹/۲/۳۰      🤱۹۹/۱۱/۳۰       اولین فرشتروبعد ۶ سال بهم دادی و حالا دومیو یهویی گذاشتی توی دلم.ممنونم ازت خدای خوبم 
منم دقيقا ماه دوم اقدامم اينجوري شدم  يك هفته پاك بودم دوباره بر شدم دوباره ٢٠روز باك شدم دوبا ...

ادم گیج میشه .خیلی ترسیدم زدم گوگل بیشتر گیجم کرد .میخاستم قرص ال دی بخورم ک نیاد موندم چیکار کنم

ادم گیج میشه .خیلی ترسیدم زدم گوگل بیشتر گیجم کرد .میخاستم قرص ال دی بخورم ک نیاد موندم چیکار کنم

نه كاري نكن 

اگه دوباره تكرار شد برو دكتر

چون خود اقدام و استرسش باعث بهم ريختن ميشه

خدا جونم ميدونم به زودي بهم ني ني ميدي پس از الان كمكم كن مادرخوبي باشم براش💕😍
نه كاري نكن  اگه دوباره تكرار شد برو دكتر چون خود اقدام و استرسش باعث بهم ريختن ميشه

اره استرس ک خیلی بده .ولی همین چیزا بیشتر استرس میده ب ادم تا اقدام کردن .نوار ک گذاشتم از بعد ظهری فقط لک قهوه ایه .تعجب کردم این موقع بخاد اینطوری شه .پس اگه تا دو روز دیگه ادامه داشت میرم دکتر