2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه_به_استارتر_عقده ای#  ‍ 

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ
عزیزم ی خلاصه ازش میگی من نخوندمش

خاله اش اینا مهمونشون بودن یک هفته بدون شوهراشون.از پررو بازیاشون میگفت خلاصه اغراق میکرد.من باور نکردم

کسی که میدونه اشتباه کردی وبازم ازت دفاع میکنه یا مادرته یا عاشقته
فحش می دم شما هر فحشی دوست داشتی برداشت کن امروز نی نی سایت عجیب جنجالی شده

اصلا متوجه نشدم.ولی باشه😅

من واقعا یهو یادش افتادم که چی شد و چکار کرد اخرش رفتم ببینم چی شده دیدم اینننننهمه ازش پرسیدن چخبر چیزی نگفته.با اینکه آنلاین بوده و فقط این وسط خیلی کوتاه نوشته نه.مشهد نیستیم.

بعدش تایپکاشو سرک کشیدم باهم نمیخوندن.

اصلا متوجه نشدم.ولی باشه😅 من واقعا یهو یادش افتادم که چی شد و چکار کرد اخرش رفتم ببینم چی شده دیدم ...

فحش دادم عزیزم به دروغ گو ها اخه امروز فهمیدیم کاربر نامزد هم سرکاری بود وقیح یا یکی به اسم وقیح هم یه سری زد حالا هم که شما می گین یکی دیگه هم دروغگو بوده و سرکار گذاشته ملتو 

🏴🏳️💙❤️💚... این جهان کوه است و فعل ما ندا، از نداها سوی ما اید صدا 💙💚❤️ 
ارميا اسم خودتونه؟ يا بچتون؟

هیچ کدوم عزیزم میخواستم بزارم رو دخترم همه گفتن اسم پسره منصرف شدم کلا دوست دارم 

میشه لطف کنید واسه مامان و بابام و برادرم یه صلوات بفرستید مشکلشون حل شه. خدا هم مشکلاتونو حل کنه انشالله
وقیح کی سرزد؟؟ چی کفت؟؟ یه ساعت نبودما😅

اومد گفت من وقیحم و نمی خوام شما منو ببخشین یه همچین چیزی بعد هم عید نوروز رو تبریک گفت با سیلی از پست ها مواجه شد ادامه اش رو نخوندم کلا بس که مهم نیست حوصله ام نمی کشید بشینم درست ببینم چی می گه 😕😒

🏴🏳️💙❤️💚... این جهان کوه است و فعل ما ندا، از نداها سوی ما اید صدا 💙💚❤️ 

سلام عزیزم. تاپیک آخر من رو بخون. 

این تاپیکی که داری راجبش صحبت می کنی کپی برابر اصل هست مال دوماه پیشه. 

سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم،  کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و  دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂

برو نگاه بندازن به تاپیک مزخرف استارترش. اون تاپیک که راجب دعوایی مادرشوهر و جاری بود. خیلی تابلو بود دروغه. 

سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم،  کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و  دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂