2777
2789

و اجازه دادم ک ی قرار بذارن ک من ببینمش و باهاش حرف بزنم و حرفاشد گوش کنم(خونواده هامون در اطلاع رابطمون بودن)

خیلی گریه کرد التماس و التماس و التماس...ک اشتباه کردم

همه زندگی من تویی من آیندمو ب حز تو نمیتونم با کسی تصور کنم و خواهش میکرد همش...میگف درست میشم

خیلی اذیتت کردم جبران میکنم همشو...

گفتم باید فکر کنم ...بعد جواب بدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حس میکنم کسی نیست😭دارم واسه خودم میگم

دهنمون سرویس شد انقد گفتیم بذار بذار

بعد میگه هیشکی نیس

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷

ی مدت طولانی گذشت و اونا هی جواب میخواستن و من جوابو موکول میکردم ب یه تاریخ بعد

نمیدونستم بخاطر روزای خوبمون قبول کنم یا ب خاطر اذیتایی ک سدم رد کنم...

پیش مشاور رفتم باخیلیا نشورت کردم و باز نتیجه ای نگرفتم و تصمیم گرفتم ب احساسم گوش کنم ب حرف دلم و زنگ زدن و بله رو گفتیم و قرار خاستگاری رسمی رو کذاستن...

عجله داست برای عقد و من زیر بار عقد زود نرفتم و شرط گذاستم در صورتی عقد نیکنم ک حق طلاق با من باشه و قبول کرد

استارتر لطفا زود بزار چون حوصلم سر رفته اومدم سایت اگه نمیزاری پاشم برم

لطفا برا ظهورآقا و تعبیر نشدن خواب داداشم و خوب و خوش بودن رابطه ی داداشام صلوات بفرستین خدا خیرتون بده