2777
2789
عنوان

خواهش میکنم بیاید خیلی میترسم

239 بازدید | 31 پست

سلام 

خواهرا چند روز حرکات جنینم خیلی پایین احساس میکنم همش حس نیکنم الان پاش میزنه بیرون 

خیلی میترسم علت چیه 😭😭😭😭

فعلا شرایط دکتر رفتن ندارم 

دیروزم مجبور شدم یکم ایستاده کار کنم کمردرد گرفتم همیشه کمردرد میگرفتم یه شب میخوابیدم فرداش خوب بودم اما اینسری هنوز خوب نشدم 

عشق یعنی آیلینو باباش😍😍😍💕 به نیت مادر شدن همه منتظرای نی نی💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ💕💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا شرایطشو نداری؟

تازه دکتر بودم برام آزمایش دیابت نوشته کلی خرج کردم 4 مهرم باز وقت دارم الان پول ندارم دیگه بر ا ویزیتو سونو

عشق یعنی آیلینو باباش😍😍😍💕 به نیت مادر شدن همه منتظرای نی نی💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ💕💕
تازه دکتر بودم برام آزمایش دیابت نوشته کلی خرج کردم 4 مهرم باز وقت دارم الان پول ندارم دیگه بر ا ویز ...

اگه بخوای من بهت میدم برو‌دکتر

برای حاجت دلم ی صلوات مهمونم کنید❣اللهم صل علی محمد و آل محمد 🍀
هفته ی چندی عزیزم؟احتمالا بچه چرخیده پاهاش پایینه یه چیز شیرین بخور حرکت کنه بچرخه دوباره

هفته 26 هستم قبلا دراز میکشیدم به پهلو حس میکردم تو پهلومه اونجا تکون میخورد اما الان زیره دلم تکون میخوره

اگه بخوای من بهت میدم برو‌دکتر

حرفت یک دنیا ارزش داشت عزیزم 

ممنون. مهربونم🙏🙏

من تو تل یکی دو تا گروه مامایی داشتم بذار ازشون بپرسم 

مرسی عزیزم 

من جدی‌ گفتم بهت. اگه واقعا نداری من بهت میدم. اهل تعارفم نیستم.

ممنون عزیزم اگه بدونم خیلی جدیه از مادرهمسرم میگیرم میرم یک دنیا ممنون وقتی پستتو خوندم اشکام بی اختیار ریخت

الان کمر درد خیلی منو ترسونده 😔😔😔😔