2777
2789

من از روز سوم پریودی تا چهاردهم هر روز یک امپول زیر جلدی فوستیمن زدم 

روز چهاردهم یعنی دیروز صبح هم دو عدد اچ سی جی

زدم

ولی ترشح ندارم  زیره دلم خیلی درد میکنه😔

کیت تخمک گذاری هم گذاشتم منفی بوده😔

ینی تخمک گذاری نداشتم 

پس این دلدرد برای چیه؟؟

کسی هست راهنمایی کنه؟؟

دوست عزیز لطفا لایک نکن ممنون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم سه شنبه زدم

فرداش ترشح داشتم.

آمپولت ازین توی جعبه ای ها بود؟

خدای بزرگ ومهربون هزاااااااران مرتبه شکرت که چون تو خواستی همه غیرممکن ها برام ممکن  شد😍😍😍😍😍 لطفا برای سلامتی همه نینی ها دعا کنید.

منم این ماه روز سیزدهم زدم ولی از کیت استفاده نکردم روز پانزدهم از شدت درد نمیتونستم قدمو راست کنم امروزم که روز ۲۷ سیکل هستم صبح یه بی بی چک گذاشتم هاله انداخت دو روز قبلشم گذاشتم منفی بود چون عفونت قارچی دارم فک کنم بخاطر اون مثبت شد

اگه تونستم کمکی کنم لطفا برا شادی روح بابای عزیزم صلوات بفرستید
منم این ماه روز سیزدهم زدم ولی از کیت استفاده نکردم روز پانزدهم از شدت درد نمیتونستم قدمو راست کنم ا ...

عفونت مثبت نمیکنه که,یه از بده انشاالله نینی داری

خدای بزرگ ومهربون هزاااااااران مرتبه شکرت که چون تو خواستی همه غیرممکن ها برام ممکن  شد😍😍😍😍😍 لطفا برای سلامتی همه نینی ها دعا کنید.
عفونت مثبت نمیکنه که,یه از بده انشاالله نینی داری

مرسی عزیزم اخه من دیشب پماد واژینالم استفاده کردم اون هم مثبت کاذب نمیکنه؟

اگه تونستم کمکی کنم لطفا برا شادی روح بابای عزیزم صلوات بفرستید
مرسی عزیزم اخه من دیشب پماد واژینالم استفاده کردم اون هم مثبت کاذب نمیکنه؟

فکر نمیکنم,تست ها به هورمون hcgحساسن..باز بمون موعدت آز مطمئن تره