2777
2789

چراواسه ثبت نام کدملی و نمیگیری  سال تولد وهمه چی باشه ک پسرا ودخترای زیر۱۵ سال تواین سایت نیان وبقیه روسرکاربزارن شایدواقعاکسی توسایت نیازب کمک داشته باشه بخاطرتاپیک مسخره ک میزنن همه حواسشون جمع اون میشه وازسوال یه بنده خدا که اقعانیازداره غافل میشن

بعدمیان میگن ماپسربودیم مامردبودیم یاخیلی پیش اومده طرف فحش ناموسی ب همه داده رفته

چراسایت مدیریت درست حسابی نمیشه اخه سایتهای دیکه اینجوری نیست اصلاخیلی قوانین خاص داره اینجاهرننه قمری توسایت میادوهمه روب مسخره میگیره

خدایاپسرموواسه من حفظ کن وانقدربهم عمربده ک دومادش کنم .عشق مامانه

آی گفتی آاااای گفتی 👍👍👍👍👌👌👌❤

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا کی میاد سال تولدش رو راست بگه😁😁

باید دنیا را کمی بهتر از آنچه تحویل گرفته ای ، تحویل بدهی.اینکه بدانی حتی یک "تو" ، با بودن "تو" راحت تر نفس میکشد یعنی موفق شده ای.❤💛#"گابریل گارسیا مارکز"

عزیزجان دنیای مجازی یعنی همین

مطمئن باش اگر کسی بخواد بیاد با شناسنامه تنه بزرگش این کارو میکنه

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     
بیا من میگم متولد هشت /چهار /یک هزارسیصدو شصت و... هستم 😶😁❤

ای کلک اگه راست میگی اون اخریو بگو😁😁😆😆😆😙😙❤❤

باید دنیا را کمی بهتر از آنچه تحویل گرفته ای ، تحویل بدهی.اینکه بدانی حتی یک "تو" ، با بودن "تو" راحت تر نفس میکشد یعنی موفق شده ای.❤💛#"گابریل گارسیا مارکز"