2777
2789
عنوان

بوی بد دهان

5832 بازدید | 18 پست

سلام بچه تاکسی واسه رفع بوی بددهان چاره ای داره؟

من همیشه روزی دوبار رو مسواک میزنم ولی دهانم همیشه بومیده 😔متاسفانه

نمی‌دونم چکارکنم تاازشرش خلاص بشم

البته مشکل معده هم دارم بعضی وقتاکه تخم مرغ یاپنبر میخورم معده درد شدید میگیرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب اخه علتهای زیادی داره شاید سنگ لوزه باشه یا دندون خراب. حتی یه خرابی سطحی هم باعث بوی دهان میشه درحالت عادی دهن هیچ بویی نباید بده. من پارسال دندون عقلم خراب شده بود دهنم یک ماه بود بو میداد رفتم دندونمزشکی برام کشید بوی دهنم تموم شد. 

از باکتری معده هم میتونه باشه که باید قرص مصرف کنی. پسر خودم وقتی یبوست میگیره دهنش بومیده پس یبوست نباید داشته باشی

الهی به امید خودت...  

یعنی درمان داره

خیلی ناراحتم

الان دخترم داشت ازسروکلم بالامیرفت منم داشتم بهش میگفتم نکن واین چیزاگفت چه بوی بدی میدی

تازه مسواک زده بودم تعجب کردم رفتم یه سیب خوردم گفت دیگه بو نمیدی😪فک کنم ازمعدم باشه

برو دکتر ،خوردنی ها موقت

صبح ناشتا چهار لیوان اب ولرم بخور،بعد 45دقیقه سیب بخور ،بعد اون هم صبحانه

کاهو رو خوب بجویی و بعد سیب بخوری نفس خوشبو میشه

هر شب تو فلاسک اب ولرم داشته باش صبح ناشتا داشته باشی

کلا برای بیماریهای دیگه هم خوبه ،من عادت کردم همیشه اب ولرم بخورم ناشتا

ﺭﺍﺯ ﺁﺭﺍﻣﺶ، ﺩﺭ ﺭﻫﺎ ﮐﺮﺩﻥ ﺫﻫﻦ ﺍﺯ ﻧﮕﺮﺍﻧﯽ ﻫﺎ و توکل و شکرگزاری از خداوند است💚

اگه مال معدته من یه درمان گیاهی برات دارم. یه قاشق بارهنگ با یه لیوان عرق نعنا بذار ده دقیقه بجوشه ولرم که شد یه قاشق مربا خوری عسل بزن روزی یک الی دوبار بخور تا چهل روز‌ باکتری معدت میره که میره. شایدم اسید معدت زیاده و زود گرسنه میشی در این مواقع هم که زود معده خالی میشه باید چیز بخوری که بو نده.

الهی به امید خودت...  

این یه چیز شایع هست اخه منم جدیدا با خیلیا که حرف میزنم خیلی ها دهنشون بو میده و خودشون حتی نمیدونن فکر میکنم بخاطر سبک غلط رژیم غذایی هست. اگه از خرابی دندون نباشه بخاطر معده و گوارشه مخصوصا یبوست اصلا نباید داشته باشی دهنتم نباید خشک باشه اگه بدن کم اب بشه دهن بوی بد میگیره. ایشالا که زودتر مشکلت رفع بشه

الهی به امید خودت...