2777
2789

بيايد به همً كمك كنيم و از تجربه هاي هم استفاده كنيم ممنونم عزيزاي دل

كودكي از خدا پرسيد اگر سرنوشتمون از قبل نوشته شده پس چرا ارزو كنيم خدا لبخندي زد و گفت شايد تو چند تا ورقش نوشته باشم هر چي ارزو كنه

من جاریم بعد تنبلی تخمدان با یسال رازیانه خوردن همون ماه اول بچه دار شد

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رازیانه که قاعده اوره چطور به بارداری کمک میکنه ؟؟؟

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
من رازیانه دم میکردم میخوردم نمیدونم حالا تاثیر داشت یا نه

بارداري شما!؟ چه روزهايي استفاده كرديد؟

كودكي از خدا پرسيد اگر سرنوشتمون از قبل نوشته شده پس چرا ارزو كنيم خدا لبخندي زد و گفت شايد تو چند تا ورقش نوشته باشم هر چي ارزو كنه

من خيلي شنيدم خواستم تجربه ها رو بگن ببينم چقدر حقيقت داره

منم این ماه خوردم ایشالا که تاثیر داشته باشه فعلا که پری اومده

الهي كه باردار باشي

بله باردارم

من از روز اول پریود میخوردم تا موقعی که میخواستم اقدام کنم

اما چون قاعده آوره بهتره روزای اول پریودی نخوری من میخوردم

تازه با زعفران و زجبیل دم میکردم که حسابی گرم باشه

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چشم دنیا بشود کور، تو مستانه برقص...
بله باردارم من از روز اول پریود میخوردم تا موقعی که میخواستم اقدام کنم اما چون قاعده آوره بهتره رو ...

ممنون گلم از راهنماييت

من خيلي شنيدم خواستم تجربه ها رو بگن ببينم چقدر حقيقت داره

فک نمیکنم آخه تا جای که من میدونم رحم تحریک میکنه واسه پریودی بعد کسایم که باردار هستن بخورن باعث سقط میشه 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
فک نمیکنم آخه تا جای که من میدونم رحم تحریک میکنه واسه پریودی بعد کسایم که باردار هستن بخورن باعث سق ...

اوكي ممنونم

تقویت تخمک

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗