2777
2789

سلام عزیزان دنبال این بودم که با یکی مشورت کنم هیچ جا بهتر از نی نی سایت پیدا نکردم که خانمای باتجربه اقدام و عدم بارداری و یا بارداری داشته باشه خانما من پارسال شهریور فهمیدم باردارم ولی متاسفانه آذر سقط شد و دی کورتاژ کردم از بعد عید ۹۷ شروع به اقدام مجدد کردم ولی تا الان باردار نشدم که تو این شش ماه من پنج بار تا حالا پری شدم پس میشه پنج ماه اقدام این ماه دومی بود که طبق نظر دکترم کلومیفن خوردم ولی باردار نشدم اینم بگم که بارداری اولم با اولین بار اقدام باردار شدم چندوقت پیش شوهرم آز داد کم تحرکی داشت ولی چون موقع گرفتن نمونه از روان کننده استفاده کرده بود دکتر گفت یکبار دیگه آز بده که تا الان فرصتش پیش نیومد ولی تو همین چندروز میده.

حالا من چندتا احتمال میدم یا بعد کورتاژ لوله هام چسبندگی گرفته که باردار نمیشم یا شوهرم کم تحرکی داره البته جواب آزمایش قبلیش که قابل اعتماد نیست،حالا من فردا نوبت دکتر دارم خانم شهلا یزدانی بابل،نمیدونم برم پیشش یا با شوهرم بریم کلینیک ناباروری بابل کلینیک؟ متولد ۶۷ هستیم هردوتامون،خانمهای با تجربه کمکم کنید این مته خیلی علائم داشتم ولی بازم نشد!!!

میشه برای سلامتی نی نیم ی صلوات بفرستید ممنون🙌🙌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول  ورزش شروع کن روزی نیم ساعت پیاده روی تند. دلشته باش من دوسال با دارو درمان امپول قرص هرچی فکر کنی نشدم اخرم. نا امید شدم رفتم باشگاه. سرگرم شم. پیاده روی باردار شدم یهو دوماه ورزش 

خدایا شکرت.یه صلوات واسه. سالم بودن بچم. به دنیا اومدنش بفرستین مرسی

باید ببینی جواب آز شوهرت چیه. شاید اون مشکل داشته باشه.

یکی از دوستام مثه شما باردارشد و دو ماه بعد سقط شد. بعد از ی سال که بچه نخواست اقدام کرد حدود ۷ ماه طول کشید تا باراار شه. در صورتی اولین بارداریش مثه شما بار اول شده بود... اونم ۳۲ سالشه

میشه برام دعا کنین خدا بهم نگاه کنه؟
اول  ورزش شروع کن روزی نیم ساعت پیاده روی تند. دلشته باش من دوسال با دارو درمان امپول قرص هرچی ...

یکی از فلمیلای ماهم همینجوری شد اون ده سال دنبال دوا دکتر بود نشد بیخیال شد رفت باشگاه و پیادروی باردار شد الان دوتا پسر داره

خدایا شکرت iliya و arshiya
عزیزم بزار شوهرتم آز بده،بعد با جواب آزمایش خودت و شوهرت یهو برو دکتر

کلینیک نا باروری بریم بهتر نیست؟من احساس میکنم خودم مشکلی ندارم فقط از چسبندگی میترسم

منم سقط داشتم که علتش کم تحرکی اسپرم بود حتما شوهرتون در کلینیک های ناباروری چک بشن آزمایشگاههای معم ...

الان بارداری شما؟چقدر طول کشید تا باردار شدید؟

اول  ورزش شروع کن روزی نیم ساعت پیاده روی تند. دلشته باش من دوسال با دارو درمان امپول قرص هرچی ...

آره اضافه وزنم دارم

کلینیک نا باروری بریم بهتر نیست؟من احساس میکنم خودم مشکلی ندارم فقط از چسبندگی میترسم

نه باباااااا،اول برو دکتر زنان خوب و کاربلد،اگه لازم باشه،خودش میفرسته کلینیک

۳۵هفتگی اومدم بغل مامانم،چون پسر عجولی هستم و دوس داشتم زودتر مامانمو ببینم😊
دلیل سقطت چی بود

نامعلوم نه تیروئید داشتم نه پرولاکتینم بالا بود نه مشکل هورمونی داشتم رشدش متوقف شد نمیدونم دلیلشو