2777
2789
عنوان

درباره گیلاس قرمز

| مشاهده متن کامل بحث + 2282 بازدید | 40 پست
اخه تعداد خواستگارا خیلی زیاد بود با اینکه گفته بودن دوستشون میفرسته خواستگارارو ولی هرروز مراسم خوا ...

منم همینو میگم ادم مهمونم اینقدر براش بیاد خسته میشه چ برسه ب هواستگار 

هر عشقی میمیره خاموشی میگیره ......عشق تو نمیمیره.Rf💏💏💏💏👶👶👶
که چی حالا تاپیک زدید درموردش؟ موضوعی اگه ذهنتونو مشغول کرده برید بهش پیام بدید از خودش بپرسید

شما ریلکس باش بچهها صداش زدن بیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توقع داشتی مادرش چوب برداره بیوفته دنبال خواستگار های دخترش؟؟؟.عجب حرفایی میزنیا.

ادم هرروز برلش خواستگار بیاد یکم عجیب نیست والا مام خواستگار داشتیم ولی همشون نمیومدن خونمون

ادم هرروز برلش خواستگار بیاد یکم عجیب نیست والا مام خواستگار داشتیم ولی همشون نمیومدن خونمون

هرکس یجوریه دیگه اینا هرروز خواستگار داشتن عجیب نیست من یکی میشناختم تو یروز دوتا خواستگارداشت

🖤پایداااااار تاااااا پاااااااای داااااار🖤

اون روز که میخوندم یه چیزی برام عجیب بود.اونم اینکه چطور همه جزییاتو یادش بود.

شما یه مهمونی بگیری هفته پیش،همه حرفا وکارا یادتون میمونه؟

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.
اون روز که میخوندم یه چیزی برام عجیب بود.اونم اینکه چطور همه جزییاتو یادش بود. شما یه مهمونی بگیری ...

اره اینم هست 

من هنوز دنبال تناقض اون خونه اول ازدواجم با اون خونه موقع اقدام به بارداریه

من دیدم یکم اغراق امیزه داستانشو نخوندم جریلن تناقض چی یود

اون روز که میخوندم یه چیزی برام عجیب بود.اونم اینکه چطور همه جزییاتو یادش بود. شما یه مهمونی بگیری ...

بله چرایادمون نمونه؟؟؟؟؟من که همه جزییات خواستگارام یادمه حتی حرفاشون ولباساشون

این نیز بگذرد...خدایا بابت همه چی شکرت ♥️🤝🏻🌱

وا چه ربطی داره منم خاستگار زیاد داشتم همشونم میومدن خونمون ...همشونم صحبت کردم ولی اونایی که وضعیتشون اصلا بهمون نمیخورد رو رد میکردیم دیگه خونه نمیومدن

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗
بله چرایادمون نمونه؟؟؟؟؟من که همه جزییات خواستگارام یادمه حتی حرفاشون ولباساشون

واقعا؟نمیدونم من که یادم نیست.فرداشم میپرسیدن نمیدونستم.

حافظم خوبه ولی این چیزا هم جزییه هم مهم نیست

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.
من دیدم یکم اغراق امیزه داستانشو نخوندم جریلن تناقض چی یود

تو تاپیک خاطرات ازدواج زد یه خونه پنحاه متری که دو ماه مونده به عروسی عوضش کردن یه هشتاد متری گرفتن بازسازیش کردن تو تاپیک خاطرات بچه دار نشدن و اقدامش یه چیز دیگه زد که اتفاقا یکی دیگم ازش پرسید اما جوابش قانع کننده نبود

این نیز میگذرد 
تو تاپیک خاطرات ازدواج زد یه خونه پنحاه متری که دو ماه مونده به عروسی عوضش کردن یه هشتاد متری گرفتن ...

اره یکی از کاربرام داشت تو ی تاپیک دیگ میگفت