2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

3522 بازدید | 393 پست

مامان هایی که این ماه بیبی چکتون مثبت شده و خانوم هایی که منتظرن تا آخر ماه بی بی چکشون مثبت بشه بیاین باهم در ارتباط باشیم

دوستانیکه تاپیکهای من بودید....من  شکر خدا مامان شدم ...امیدتون به خدا باشه ...إن شاء الله روزی همتون بچه های خوشگل و سالم و صالح و عاقل

مامان خانومها مبارکتون باشه،لطفا بگید زودترین زمانیکه بیبی چک گذاشتید و نشون داد روز چندم سیکل تون بود؟

دوستانیکه تاپیکهای من بودید....من  شکر خدا مامان شدم ...امیدتون به خدا باشه ...إن شاء الله روزی همتون بچه های خوشگل و سالم و صالح و عاقل

چه علائمی داشتید که امیدوارتون می کرد که مثبت باشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من منتظرم

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
من تا اخر ماه باید منتظر بمونم ☺ برام دعا کنید بی بی م مثبت بشه

إن شاء الله عزیزم،مثبت شد اینجا خبرشو بگذار 

تو این وقت اذان التماس دعا دارم

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
تو این وقت اذان التماس دعا دارم

منم بعد نماز میام پیامها رو میخونم،ممنون 

من فردا میخام برم از بدم دعا کنین مثبت باشه

إن شاء الله عزیزم،خبرشو اینجا بگذار