2777
2789

عزیزم امروز ده هفته ت تموم میشه فردا میری تو یازده.با پریودی خساب کن نه سونو.اگه لازم باشه دکتر خودش با سونوی ان تی حساب میکنه.

خودتم یاد بگیر هفته هاتو حساب کن.از 9 تیر تا امروز روزهارو بشمار تقسیم بر هفت روز هفته کن.خارج قسمت هفته هاست.باقی مانده روزهاست.یکی هم اگه تو تقویم نگاه کنی 9 تیر شنبه بوده پس هر شنبه هفته ت عوض میشه

من ۳۱ برم سونو ان تی خوبه؟اخه بیمارستان گفت قبل عاشورا برم دکتر سونو گفت زوده بعد از عاشورا بیا

۱۳ هفته دیگ چرا زود باشه برا ان تی ۱۲هفته تا۱۴هفته باید بری دیرم داره میشه تازه 

ولی اگ برا آنومالی میری زوده بزار حداقل ۱۶یا۱۷هفتت بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم چجوری حساب کردید

تا ۹ مرداد میشه ۴ هفته و دو روز تا نه شهریور میشه ۸ هفته و ۴ روز 

از ۹ شهریور تا ۱۶ ام هم که خودش میشه یک هفته که جمع اش میشه ۹ هفته و ۴ روز البته این دو ماه ۳۱ روزه میشی ۹ هفته و ۶ روز

برای سلامتی نینیم صلوات میفرستین؟
عزیزم امروز ده هفته ت تموم میشه فردا میری تو یازده.با پریودی خساب کن نه سونو.اگه لازم باشه دکتر خودش ...

من ۳۱ برم سونو ان تی خوبه؟یا زودتر برم

لطفا برای سلامتی پدرم ی صلوات بفرستید🥰ممنون
تا ۹ مرداد میشه ۴ هفته و دو روز تا نه شهریور میشه ۸ هفته و ۴ روز  از ۹ شهریور تا ۱۶ ام هم که خ ...

خیلی خیلی مرسی عزیزم متوجه شدم

لطفا برای سلامتی پدرم ی صلوات بفرستید🥰ممنون
ببخشید الان ماههاش 31 روزه است نه 30 روزه

بله منم در آخر گفتم بهشون 😊😊😊دکترها این طور حساب میکنن که هر ماه رو ۴ هفته و ۲ روز در نظر میگیرن

برای سلامتی نینیم صلوات میفرستین؟