الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شوهرمنم شبی میگفت میخوام جمع کنم مغازه رو هیچی سفارش نمیارن😔
یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔
شوهر من قبلا کار مرتبط یا مدرکش می کرد که علاقه هم داشت الان مجبوره برای دوستش کار کنه که اونم قبلا هم رده ی شوهرم بوده ولی از وقتی بازار کارشون به هم ریخت با پول باباش کسب و کار ازاد راه انداخت و شوهر من چون سرمایه نداشت شد زیر دست هم ردیف خودش
کاربری دست یه نفره 😜 اونایی هم که میگن کاربریشون دو نفرست دروغ میگن در جریان باشین😎بدرود😎
خدا به هممون رحم کنه.خیلی بد دوره ای شده.نگران خودمون که هستم هیچ برای بچه هامونم دلم میسوزه با این وضع.ایشالله کارش درست بشه.منم شوهرم بیشتر از ده ساله تو یه اداره کارمنده.با مدرک بالا و پست اداری.حالا در کمال تعجب کارشون رو دارن به بخش خصوصی میدن.یعنی دادن.واقعا نمیدونیم تکلیف چی میشه
احساس میکنم همه دارن صورتشونو با سیلی سرخ نگه میدارن.تو کار همه گره افتاده.البته مردم مظلوم عادی رو میگم که هیچ تفصیری ندارن و دارن تباه میشن.ولی بازم مجبوریم بگیم بخندیم که یعنی همه چیز خوبه
شوهر من از اسفند تا تیر بیکار بود،مغازه رو جمع کرده بود،فکر کن این مدت یه بار ماشینمون اتیش گرفت،منم یه جراحی کوچیک داشتم،خیلی پیر شدم اون چندماه،تصورشو کن نوزاد شیرخشکی هم داریم،یه کار با حقوق کم براش جور شد و رفت،بازم میگم خداروشکر بیکار نیست دیگه
شوهرم 5 سال واسه یه جای دولتی کار میکرد اما قرار دادی بود الان کل کشور تعدیل نیرو کردن تو اون سازمان ...
حق داره.این بنده های خدا یه عمری درس خوندن که یه وقتی استفاده اشو ببرن.نه اینکه الان تازه دنبال کاری باشن برای تامین نیازهای اولیه اشون.واقعا متاسفم برای وضعیتمون.شوهرم من زمان خودش با رتبه ای دورقمی وارد دانشگاه شده اونم تو رشته ی ریاضی فیزیک.کارشم تقریبا خوب بود.کارشناس ارشد فنی یه ارگان دولتی بزرگ.ما هم دو سه روزه هنگ کردیم.البته میگن کارمندها سر جاشونن ولی شوهرم میگه اصلا چرا باید یه همچین استرسی بدن به ما یا اینکه اصلا چرا باید امنیت شغلی نداشته باشم بعد اون همه زحمت.
حق داره.این بنده های خدا یه عمری درس خوندن که یه وقتی استفاده اشو ببرن.نه اینکه الان تازه دنبال کاری ...
من شوهرم تو این سن کجا بره دنبال کار
یه عمر درس خوندن و زحمت کشیدن واسه این اداره دولتی حتی خیلی وقتا از روزای تعطبلش میگذشت که کاراش به نحو احسن باشه اما الان خیلی راحت میگن دیگه این بخش نیرو نمیخواد. مردشور تامین اجتماعی هم ببدن که واسه ببمه ببکار خون ادمو میکنه تو شیشه انگار میخواد از جیب خودش بده. انگار نه انگار این همه سال پول بیمه میگرفته واسه همچین روزی
من شوهرم تو این سن کجا بره دنبال کار یه عمر درس خوندن و زحمت کشیدن واسه این اداره دولتی حتی خیلی وق ...
حق الناس همه ی این مردم به گردن کسایی که خوردن و بردن.جوونای بیچاره بیگاریشو بکنن و سودش بره یه جای دیگه.خدا از حق الناس نمیگذره.خدا ایشالله کار شوهرت رو به بهترین شکل درست کنه