2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂🤣 انقدر باهاش وول خوردم جیغ همه در اومده

خخخ خیلی باحاله 

اهنگ های (سه برادر خداوردی) هم باحاله 

مثلا یکیش هست (اونقد گریه کردم اونقد غصه خوردم)

بکی دیگش هست (شما خونتون مورچه داره) 

خیلی باحالن حتمااا گوش بدین

تو مثل من رویاتو میبافی                                           با دست من موهاتو میبافی 💔
😢😂 جوووون عاشقت شدم

تازه یکی دیگه ام هس که شاعر میفرماید 

شما خونتون سوسک داره؟  

منم قبلن چشام سگ داشت🙂🙂 اما ب مرور رفت تو اخلاقم😑😑😑😂😂😂😂میون جوشام یه دونه صورت زده که اونم تا چند وقت دیگه از بین میره 😕😕😕😕_به نظر من عشق از غرور بالاتر هستش مثلا خود من بار ها شده که بخاطر عشقی که به لواشک داشتم غرورمو زیر پا گذاشتم و گفتم تو رو خدا یه تیکه شم به من بدید        _تمام قند های توی دلم را آب کردم ... برای تویی که چایت را همیشه تلخ میخوری ... خاک بر سرت😑😑     کوتاه ترین جمله ی جهان مربوط به کرمانیاس:(قَ هَ)=(آیا در خانه قند هست)😂😂😂😂😂                        _آدما کلن چهار دسته ان :یا مَمَدن یا فاطمه یا زهران یا علی بقیه دوستای اینان😅😅😅😅😅😅😅 (توی نی نی سایت یاد گرفتم که هر کسی هر جور دلش میخواد قضاوت میکنه و هر حرفی که دلش میخواد میزنه دوست عزیزم اگه نظرت مخالف منه ریپلی نکن سعی میکنم جوابتو ندم اما اگه رو اعصاب راه بری قول نمیدم که .... 🙂) دوستتون دارم😊❤🌹

مامانم میگه با آهنگای جاندیا باید گریه کنی فقط میگه هرکی آهنگ داره بزاره یکم شاد شیم من بزارم میگه توروخدا اشکم دراومد نخواستم

👇👇👇خانما آقایون لیدی  اند جنتلمن نی نی سایتی ها بشنوید و آگاه باشید نام کاربری من جاندیا هستش یه اسم کره ایه تو فیلم پسران برتر از گل تورو خدا فکر بد نکنین 😢😢😢بعدشم خودم میدونم که اسمش گیوم جاندی بود کاربری قبلیم جاندی بود که ترکید مجبور شدم اینو بزارم جاندیاکه سایت قبول کنه😁😁😁😢😢😢😢👆👆👆👆            من به مرگی فکرمیکنم که زندگی هدیه میده....من یک حامی اهدای عضو هستم😍😍تاخدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز؟؟؟................. میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم😍😍😍😍                 درسته بهشت جای خوبیه اما بچه های جهنم همه آشنان😁😁            وای من تنوع امضاهام چه زیاده 😥😥😁😁😁
شما خونتون مورچه داره؟؟    

ن نداره ن داره انگاری داره پس چرا میلرزه تنم اتیش گرفته پیرهنم انگاری داغه بدنم شما خونتون مورچه داره شما خونتون مورچه داره پس چرا من تب میکنم فکرای بد بد میکنم عشق تورو رد میکنم شما خونتون مورچه داره شما خونتون مورچه داره

هووووف تنفس مصنوعی

😂😂😂😂😂😂

تو مثل من رویاتو میبافی                                           با دست من موهاتو میبافی 💔