2777
2789
عنوان

شوهرم توی خواب حرف می زنه 2

159 بازدید | 8 پست

همیشه همینطوره .. یه بار دیگم یه خاطره ی دیگه ازش گفتم

گاهی واقعا خنده دار می شه.. 

مثلا چند شب پیش اومدم بخوابم یه دفعه بلند شد گفت من برم رو زمین بخوابم ،نمی شه رو زمین بخوابی تو بدنت درد می گیره ..

منم گفتم نه عزیزم من رو زمین نمی خوابم همینجا پیشت می خوابم 

گفت واقعا ؟ 

و دوباره خواب رفت   

Big ups

😂😂😂😂😂

I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid,  I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... عااااشقتم... عاااشقتم... مثه عطر دعا... مثه رنگ خدا... مثه من که نفس به نفس با تو ام همه جا...❤😍

😒😂 داداش منم همینجوریههه بانمکه جوون تر که بود دانشجو بود امتحان داشت یهو میدیدی میومد تو خواب میگفت استاد فلان و بیسار و توروخدا نمره بدین بهم بعد باز میرفت میخوابید 😂😂 سوژه خنده من و خواهرم بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😒😂 داداش منم همینجوریههه بانمکه جوون تر که بود دانشجو بود امتحان داشت یهو میدیدی میومد تو خواب میگ ...

وای خدا چه بامزه.. 

واقعا خنده داره .. اولا می ترسیدم ولی حالا عادت کردم

Big ups
وای خدا چه بامزه..  واقعا خنده داره .. اولا می ترسیدم ولی حالا عادت کردم

اره خیلی بانمکه میگن که ارثیه من پدر بزرگمم همینجورین 😂😂😂😂 ولی داداشم از همه بانمک تره الان نامزدشم میگه بعضی وقتا تو خواب بلند میشه بهم میگه وای تو چقدر خوشگلی یه بوس میدی؟😂🤣 بعدم بوسش میکنه میخوابه بچمون خیلی مشنگه

😁 شوهرمنم اوایل اینجوری بود الان به ارامش رسیده خیلی کم‌پیش میاد

اوایل یبار دعوامون شده بود نصف شنیدم صدام‌میزنه بلند شدم دیدم خوابه داره التماس میکنه نرم... الهی بمیرم براش

یبارم تو خواب قهقه میزد که‌من‌خندم‌گرفته بود هیجوقت یادم‌نمیره .خواب دیده بود مامانش با لباس ورزشی تو استادیومه😂😂

اره خیلی بانمکه میگن که ارثیه من پدر بزرگمم همینجورین 😂😂😂😂 ولی داداشم از همه بانمک تره الان نامز ...

وای آره خیلییی باحاله .. شوهر منم توی همین مایه هاست ..  

Big ups
وای آره خیلییی باحاله .. شوهر منم توی همین مایه هاست ..    

😂😂😂 خوبه که موجبات خنده و شادیت فراهمه واعی من و آسانا خواهرم چقدر کرم میریختیم که این بیچاره تو خواب حرف بزنه ما بخندیم 😂😂😂😂😂😂