بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خاهرم منم شوهرم اومد از سرکار گف پاشو بریم بیرون یه چرخی بزنیم دیدم خستس ولی به روی خودش نمیاره کفتم ...
خب شوهر شما حداقل یه تعارفو کرده من تا سفره رو بردم اشپزخونه اومدم خواب بود اره کارش زیاده خیلی خسته میشه من هیچ شبی ازش توقع ندارم خودم میگم بگیر بخواب ولی امشب چون پنج شنبس فردا میتونه بیشتر استراحت کنه دوست داشتم فقط چند دقیقه باهام حرف بزنه همین اخه در طول هفته نه تفریحی دارم نه بیرون میرم خیلی خسته و افسرده میشم 😔😔
😍آه باران باران شیشه پنجره را باران شست از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
حالم گرفتس از بختم. از بدبختی ک تموم نمیشه از خدایی ک فراموشم کرده کلا مفصله. جدا شدم تو نامزدی ک 3 ماه بیشتر دووم نیاورد. الان هر کی میرسه میگ اگ تو دخمه زندگی میکنی بیا بلاخره جدا شدی. اگ با فلان شرایط میتونی بیا..... دلم گرفته از اینکه ی سری از دخترا راحت میرن سر زندگی اونوقت من....
باردار نیستم تیکر رسیدن به خواستمه میشه یه صلوات بفرستی برام؟؟ 🌼🌼🌼
قربونت برم شما خانم تری که انقد گذشت داری و درکت بالاست
عزیزدلم خاهری گلم بخدا الان شوهرتم دوس نداشته که بخابه وقتی از صبح پیشتون نبوده اینو پای بی اعتناییش نذار عزیزم بخدا قسم من بارهاشده که داشتم با شوهرم حرف میزدم میدیدم خاب افتاده مثلن اگه من ناراحت شم چیزی درس میشه
اخه سخته ی روانی بیاد با زندگیت بازی کنه قربانی بشی الکی
درسته حرفت بهرحال وقتی به یکی دل میبندی بعنوان مرد زندگی کوچکترین مشکلی که باشه بهمت میریزه چه برسه به اینکه به جدایی برسه زندگیت ولی خاهری عزیزم فایده نداره اینکه یه گوشه بشینی صب تاشب به اینکه زندگیتو یه نفر که تو میگی روانی بهش بهم ریخته جوش بزنی چون کاری از پیش نمیرع تورو خدا با خودت اینجوری نکن اولین و اخرین کسی که میتونه به زندکیت کمک کنه فقط فقط خودتی
درسته شوهرم کارش سخته و خیلی طولانی از خونه بیرونه منم اصلا بهش سخت نمیگیرم اما امشب یهو حالم گرفته ...
عزیزم دقیقن شوهرمنم کارش همینجوریه هایپر مارکت داره ازظهری که رفته سرمار کلن 2ساعت خونه بوده باز رفته تا ساعت3صبح عزیزدلم اگه شوهرت دوری تو و پسر گلت رو تحمل میکنه فقط بخاطر خوشبختی شماس و اینکه میدونه همچین خانوم بافهم و شعوری تو خونه داره که درکش میکنه