2777
2789
عنوان

بچم مریضه داغون داغونم

621 بازدید | 62 پست

بادیشب سومین متخصصه ک بردیم اصلا خلط گلوش فرق نمیکنه نمیتونه شیر بخوره گشنس  یه عالمه داروهم دادن کو اخه بمیرن این دکترا که الکی فقط بخاطرپول کار میکنن

توروخدا واسش دعا کنید الان 11 روزه که اینجوریه واقعا خسته ام  

ssssssssssssss

چند ماهشه

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شاالله زودزود خوب بشه

من قبلا شنیدم که چینی داغ واسه خلط خیلی خوبه ولی نمیدونم چیه دوستم درست کرده بود گفت بچش فوری خوب شده بود

یادتان باشد اگر زخمی خوردید خوب مزه مزه اش کنید حتما نمکش اشناست💔

امیدوارم حالش زودتر خوب شه عزیزم غصه نخور مادر ک بشی همینه بچه مریضی داره سختی داره همیشه ک بخن بخنداش نیس دعا میکنم یه صلواتم برات میفرستم

خلاصه اینکه...بادکنکو خیلی بادکنیتو صورته خودت میترکه.🖕💥💥

سرفه میکنه؟تبم داره؟آبریزش جی؟

یکی تو بیست و سه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو ده سال بعد به دنیا میاره، اون یکی بیست و نه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو سال بعدش به دنیا میاره. یکی بیست و پنج سالگی فارغ التحصیل می‌شه ولی پنج سال بعدش کار پیدا می‌کنه، اون یکی بیست و نه سالگی مدرکشو می‌گیره و بلافاصله کار مورد علاقه شو پیدا می‌کنه. یکی سی سالگی رئیس شرکت می‌شه و در چهل سالگی فوت می‌کنه، اون یکی چهل و پنج سالگی رئیس شرکت می‌شه و تا نود سالگی عمر می‌کنه.تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر. تو توی زمان خودت زندگی می‌کنی؛ پس آروم باش، از زندگی لذت ببر و خودت را با دیگری مقایسه نکن

استاتر خواستی عضو گروه طب سنتی دکتر داوود بشو ...

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗