2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به دخترم سرلاک میدادم ..

ندین تو روخدا اینا رو به بچه ها دکتر بهم گف اینا هیچی نیستن که مفید باشن فقط پف دارن جایی هم شنیدم که بچه ره عقیم میکنه

مادر عزیز خودت براش غذا درست کن اون بچه الان وقت رشد استخونبندیشه خرابش نکنین

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜
چجوری سرلاک درست کنم

سرلاک نده خوب نیس

براش حریره بادوم درست کن خیلییی مقوی

بادوم را با الک رنده کن وبا ارد برنج ونبات وشیر بذار بجوشه ودائم هم بزن تا قوام بیاد بعدم بده بهش بخوره.سوپ هم براش بپز با اب قلم وتوش زرشک بریز برای مزش وخواص خوبش

بزرگتر هم که شد تو سوپش تره کوهی وزرشک وزیره بریز برای بچه عالیه

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜
اره بگو رمز موفقیتتو خخخخ

باید ریپلایش کنی تا بیاد بخونه

سرلاک نده خوب نیس براش حریره بادوم درست کن خیلییی مقوی بادوم را با الک رنده کن وبا ارد برنج ونبات ...

این حریره بادوم که گفتی من خودم بیشتر دوست دارم    

دیگه از دنیا با عشق از همه دلگیرم من از هر چی که اسمش عشقه فاصله میگیرم

سعی کن خودت غذای ارگانیک براش بپزی تا بخوای سرلاک بدی

بعدم که بزرگتر شد تخم بلدرچین را براش اب پز کن ورو سوپ یه وعدش رنده کن بده بخوره

خواهشنم براش سوپو میکسش کن تا بتونه بخوره