2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم خیلی لطف کردی جوابم رو دادی 💓💓

نه بابا وظیفم بود تشکر چیه  😄😍😍🤗🤗

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
بچه ها چه طور می تونم عکس بفرستم توی تاپیک یکی دیگه؟ 

یعنی عکس فرستادن در کل؟ همین قسمت بالای جایی که تایپ میکنی یه چیزی هست مثل کوه و خورشیده اونو میزنی بعد عکس مورد نظرتو آپلود میکنی

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
آره دیگه حتما عشقی امشب پاک میکنم.مرسی که اومدی اینجا خوشحالم کردی خواهر 

نگو اینجوری من ازت خیلی ممنونم واقعا برگشتم به تنظیمات کارخانه الان شار ژ شدم دمت گرم عزیزکم دیگه نرو 😍😍😍😍

یعنی عکس فرستادن در کل؟ همین قسمت بالای جایی که تایپ میکنی یه چیزی هست مثل کوه و خورشیده اونو میزنی ...

ممنون عزیزم 

سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم،  کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و  دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂
آقا من اون صدا رو رفتم تو اون لینکی که گذاشتی باز کردم و گوش کردم خلاصه گذشت. دو سه روز پیش مهمون دا ...

😂😂😂😂😂

اسم من الی گلی هست 😎لطفا از کلمه آتونیس صرف نظر کنید ممنون 😊😊😊😊😘❤❤❤