2777
2789
عنوان

ناموسی..همسایه و درگیری شوهرم با اون بیشرف

| مشاهده متن کامل بحث + 21905 بازدید | 172 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گذشت تا فردا شب دیدم  زنگ زد جواب دادم بله شما؟گفت من اقای xام   زنگ زدم بگم انبارو خالی کردم وسایلاتونو گذاشتم داخل انبار تشکر کردم بعد گفتم ببخشید لطف کنین از این به بعد یا  خانومت باهام تماس بگیره یا خودتون ب شوهرم زنگ بزنیم دیدم اس داد :شاید سو تفاهم ب وجود اومدخ ب این خاطر باشه ک با دیدن شما هیجان زده میشم😐...بعد  گفتم متوجه نشدم گفت ببخشید خدافظ 

گذشت دوباره فرداشب  ساعت ۱شب پیام داد من تورو دوست دارم و حتما بدستت میارم    طرف خیلی کله خر بود اینم بگم شوهرم ساعت ۲شب میاد خونه  این طرفم چون همسایه ما بود مارو زیر نظر داشته انگار اما پیشه خودش نگفته ی وقت شوهرم زودتر بیاد خونه؟خلاصه نمیخواستم ب شوهرم بگم ولی هرچی فحش و تهدید کردم انگار حالیش نبود    بعد اس داد فردا برای خداحافظی از اهلی ساختمون برنامخ دارم .‌اینو ک گفت ترسبدم شب ک شوهرم اومد  قران اوردم گفتم دستتو بزار رو قران قسم بخور ک   الان میخام ی چیز بهت بگم ولی منطقی رفتار کنی

عجب فکر کردم شماره خودش داده چه ریسکی کرده شماره زنشم داده

این مردا واسه  رسیدن به خواستشون همه کار میکنن 

آدما وقتی یهویی بد میشن دارن خوبیاشونو یه جای دیگه خرج میکنن😏✌✌

عزیز دلم کاش از قبل تایپ میکردی

پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی  پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت  پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه  پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی  پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت  پسر یعنی تکیه گاه مادر  پسر یعنی امید آینده پدر  پسر یعنی ولی عهد خونه  من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من
گذشت تا فردا شب دیدم  زنگ زد جواب دادم بله شما؟گفت من اقای xام   زنگ زدم بگم انبارو خالی ک ...

شماره نده خواهرم...شماره نده....

خوبه می دونستی هیزه ....دیکه این کار نکن

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀
همه جرات این مردتیکه بخاطر این بوده که دعوای استارتر با شوهرشو شنیده فک کرده خبریه ، چقدر سوءاستفاده ...

دقیقا منم میخواستم بگم چون صدای دعوا شنیده همچین جسارتی کرده

درضمن استارتر نباید شمارتو میدادی تحت هیچ شرایطی تازه خودت گفتی هیزه و نگاهاش سنگینه

انقد که اکثر مردا کثیف شدن ،من تو خیابون راه میرم بفهمم یکی داره نیگام میکنه همونجا فحش کشش میکنم سرخ میشه طرف،دست خودم نیست از نگاه مردا خیلی میترسم سنگینه یه جورایی، وقتی نگات میکنن انگار تو ذهنشون لخت تصورت میکنن،عنم دهنشون 😉

آدما وقتی یهویی بد میشن دارن خوبیاشونو یه جای دیگه خرج میکنن😏✌✌