2777
2789

من خیلی کم درد دارم.هفت روز عقب انداختم.شنبه میرم ازمایش.ترشحات سفید هم دارم.شما چ علائمی داشتین؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هربار با چنین علائمی و حتی با علائمی که اصلا قبلا نداشتم باردار نبودم. دو هفته هم عقب انداختم ولی خبری نبوده. اون باری که حامله بودم یه هفته به موعد پریود کمر درد داشتم و دل درد طوری که فک میکردم الان پریود میشم. ولی دردا که کمتر میشد یهو کلی آب ازم خارج میشد. سینه هامم درد میکرد ناجور. اون بار که سقط شد ولی از اون به بعد هر بار علائم بارداری داشتم منفی بوده

من هربار با چنین علائمی و حتی با علائمی که اصلا قبلا نداشتم باردار نبودم. دو هفته هم عقب انداختم ولی ...

الان بارداری؟؟منم هی درد پری رو دارم اما هیچی نیس اصلن.احساس حالت تهوع هم دارم

من یکم ادرارم زیاد شده و بی حالی و گاهی هم تیر میکشید رحمم..روز 25 هستم نمیدونم دیگ چی بشه😕

پریودم نامنظمه امیدی ندارم این ماهم

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...خدا جون امیدم ب خودته فقط..
نه سقط شد یه ماه پیش تیکرمودلم نمیادبردارم

آخی الهی ان شاءالله ک باز باردار میشی منم قبل این بارداری ی سقط داشتم دقیقا بعد سقطم باز اقدام کردم ک خداروشکر باز باردارم

خدایا همیشه مواظب دخترمو پسرم باش  🤲🤲

آخی الهی ان شاءالله ک باز باردار میشی منم قبل این بارداری ی سقط داشتم دقیقا بعد سقطم باز اقدام کردم ...

منم پریروزازمایشم مثبت شد گاهی دردمثل پریوددارم سینه درد ویبوست وگاهی سردردخستگی وبی حالی

من روزی که باید میشدم یه ربع سینه درد بدی گرفتم نوکش میخاست آتیش بگیره بعدم روز ۲۳ سیکلم درد پریودی داشتم فک میکردم میخام بشم ولی نشدم یه روز عقب افتاد بیبی زدم پرررنگگگ شد خودم موندم اصلا عکس بیبی و نینیم که الان یه ماهشه رو میزارم ایشالاه همتون مامان شین به زودی