2777
2789
آره.من شیش ماه به کسی عشق یک طرفه داشتم کل زندگیم اون شده بود.نمیدونست خودش گفت ازم خوشش میاد ولی ی ...

البته بهتره بعد از شیش ماه تا یک سال بعد از ی رابطه با کسی وارد رابطه بیش .ولی کلا تو دوستی هیچی نی😃

منم این اتفاقه برام افتاده هنوزم اونطرف ب خاطر من ازدواج نکرده من متاهلم بچم دارم ولی اون منتظره و این باعث عذلب وجدانم شده

غم روزی مخور برهم نزن اوراق دفتررا.....که یزدان قبل طفل پرکند پستان مادر را .....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من.... عشقمو در حد مرگ دوست داشتم ۵ سال باهم بودیم از موقعی که مدرسه میرفتم اما فراموشش کردم😔😔

چراناراحتین؟اینکه خیلی خوبه.حداقلش اینه که عذاب نمیکشید

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم

ببین فراموش میشه ظاهرا یادت میره و در اصل به ادم جدید عادت میکنی اما همیشه جاش موندگاره فقط کم رنگ میشه از بین نمیره😢😢😢چقد به این تاپیک احتیاج داشتم دلم گرفته😢😢

او خواست مرا دفن کند.....دریغ از آنکه من بذر بودم....
منم این اتفاقه برام افتاده هنوزم اونطرف ب خاطر من ازدواج نکرده من متاهلم بچم دارم ولی اون منتظره و ا ...

همسرتون خیلی ازاون شخص سرهست که تونستید فراموش کنید؟

همسرتون خیلی ازاون شخص سرهست که تونستید فراموش کنید؟

اره از نظر مالی واجتماعی بالاتره ولی عذاب وجدان تا اخر عمر همرامه

غم روزی مخور برهم نزن اوراق دفتررا.....که یزدان قبل طفل پرکند پستان مادر را .....

بله٬ برای من پیش اومده٬ من یک دوست پسر داشتم که اتفاقا همدیگرو دوست داشتیم اما راهمون دور بود (دو تا کشور مختلف بودیم) و هیچکدوم هم حاضر به جا به جایی نبودیم (برای بلند مدت) بنابرین رابطه مون آینده ای نداشت و از علی رغم اینکه مشکل دیگه ای نداشتیم با کلی غصه از هم جدا شدیم. اما من واقعا تا چند سال توی فکرش بودم و نمی تونستم رابطه ی عاطفی عمیقی با کس دیگه ای برقرار کنم. 

تا اینکه من بلاخره تصمیم گرفتم کلا حتی صحبت های چند ماه یک بارمون رو هم قطع کنم و واقعا دیگه بهش فکر نکنم و غصه نخورم و تردید نداشته باشم. 

یک مدت کوتاه بعد از گرفتن این تصمیم با همسرم آشنا شدم و عاشق شدم و باقی قضایا. :)

طبیعتا دیگه هم به اون رابطه ای که تموم شده بود فکر نکردم هیچوقت.

اگر سوالی در مورد مهاجرت٬ ویزای تحصیلی٬ پناهندگی و... در اروپا دارین می تونین ازم بپرسین٬ سعی می کنم جواب بدم. 
چراناراحتین؟اینکه خیلی خوبه.حداقلش اینه که عذاب نمیکشید

نه خوب نیست مدام تو فکرشم شوهرم خیلی اقا و خوبه اما وقتی یه بحثی چیزی بینمون میشه دلم پر میکشه براش اون هیچوقت ناراحتم نمیکرد😢

او خواست مرا دفن کند.....دریغ از آنکه من بذر بودم....
ببین فراموش میشه ظاهرا یادت میره و در اصل به ادم جدید عادت میکنی اما همیشه جاش موندگاره فقط کم رنگ م ...

پس نمیشه گفت فراموش کردین.شما فقط عادت کردین

بله البته الان میریزن سرم ولی دو سه بار عشقای نوجوونی پسر عموم که فقط یه حس یه طرفه بود.دوست پسرم که دو سه با. باهاش تلفنی حرف زدم و مامانش فهمید مرگوندش دوره دبیرستان و خیلی گریه کردم خیلی خل بودم ...

اره از نظر مالی واجتماعی بالاتره ولی عذاب وجدان تا اخر عمر همرامه

انشالله که یه بخت خیلی خوب هم نصیب اون آقاشع

آدم جدید ازلحاظ مالی داجتماعی بهتر بوده که تونستین فراموش کنید؟

از همه لحاظ بهتر بود...اخلاقش...شغلش...و البته شعورش که خیلی درکم می کنه

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀