2777
2789
عنوان

شما هم همچین رسمی دارین آیا؟؟؟

636 بازدید | 78 پست

سلام دوستان. من همسرم از یه شهر (استان) دیگه هست و زبونشون رو خوب متوجه نمیشم. فرهنگمون هم فرق داره. توی فرهنگ ما، پسر آخر باید از پدر مادر پیرش مواظبت کنه. الان شوهر من بچه ی آخر نیست، دو تا برادر بعدش داره. من میدونم اونا هم همچین رسمی دارن. ولی به من میگن اینجوری نیس! میگن پسری که آخر سر "ازدواج" میکنه، باید از پدر پیرش مراقبت کنه!!! دارن همه چی رو میندازن گردن من. ما 2 ساله ازدواج کردیم. من مشکلی با نگهداری ندارم، ولی اینکه دارن سرم کلاه میزارن، منو میسوزونه. میدونم وظیفه ی عروس آخرشه که خیلی هم زبون داره و حسابی پیچونده و انداخته گردن من. نظرتون چیه؟

گاهی نظرمو می نویسم. ممنون که ریپلای می کنید ولی فرصت ندارم بخونم شرمنده ....   

تو همه جای ایران انگار سوزوندن عروسِ تازه باب هستش

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بمونن خونه خودشون بچها نوبتی رسیدگی کنن بهشون اینکه بیان پیش شما یا بقیه بچها سخته منم پدرمادرشوهرم خونشون نزدیک ماست بچها نوبتی بهشون سرمیزنن کاراشون رو انجام میدن بشدددتم خسیس هستن و بددهن 

به نظر من نگهداری از پدر مادر وظیفه همه ی بچه هاست  اگر نمیخواین یا نمیتونین و اونام نیازهای سالمندی ویژه دارن همه باهم پرستار بگیرین تا اون مراقبت کنه شما برین سر بزنین 

باهم زندگی کردن غلطه و ارامش همه از بین میره چون نیازهای نسل های مختلف فرق میکنه اصلا زیر بارنرو

حال متکلم از کلامش پیداست
نشنیدم تا حالا همچین رسمیو بچه بچست دیگه باید تقسیم وظایف کنین

منم با تقسیم وظایف موافقم 

گاهی نظرمو می نویسم. ممنون که ریپلای می کنید ولی فرصت ندارم بخونم شرمنده ....   

بچه اول واخر نداره

وظیفه همشونه

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔