2777
2789
عنوان

حاملگی خاذج رحمی یاحاملگی شیمیایی

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 20 پست
من این علایموندارم فقط نکرانم چرادردام کم شده

خب دردا ب خاطر بالا و پایین شدن هورموناس ک کم و زیاد میشه عزیزم همه اینایی ک واسشون نگرانی علائم خاصی دارن با ی سرچ ساده تو نت میتونی اطلاعات بگیری نگرانی خیلی بده سعی کن آرامشتو حفظ کنی باهرراهی ک خودت میدونی یا خودتو سرگرم کاری کن یا چند صفحه قرآن بخون بسپاربخدا عزیزم 

خدایا خودت بهتر از هر کسی میدونی که آرزوم چیه... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قاعدگی کی اتفاق افتاد؟؟ طی چندروز؟؟ اول بتات چندبود؟؟ 

من چون تو اقدام نبودم فکر نمیکردم باردار باشم بعد از یک هفته تاخیر بی بی زدم مثبت شد رفتم آز دادم اولین بتام 230 ولی 48ساعت یکبار که آز میدادم دو برابر نمیشد فقط 100تا میومد روش تا اینکه بد از یک هفته بتام به 400 رسید و بعدش افت کرد،شد 130 بعدش پریود شدم،چند روز بعد پریودی هم باز آز دادم بتام شده بود 14 و تمام.

خدایا شکرت