2777
2789
عنوان

حاملگی خاذج رحمی یاحاملگی شیمیایی

158 بازدید | 20 پست

اگه اروزااول اخرین پریودحساب کنم من امروزهفته پنجمم تموم شده ازکحابفهمم حاملگی شیمیایی یاخارج رحمی دارم یه هفته دیگه نوبت دکتردارم نگرانم سه روزازموعدم که گذشته بودبتادادم بالای۵۰۰بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا اینطوری ک با استرس همه کارارو خراب میکنی عزیزم

توکل کن بخدا و از ته دلت همه چیزو بسپار بخودش 

انشااله بهترین اتفاقا واست بیفته. واستم صلوات فرستادم

خدایا خودت بهتر از هر کسی میدونی که آرزوم چیه... 

یعنی چی

عمدا میخوای عیب بزاری رو خودت

اینجوری هر روز باید دنبال این باشی که از کجا بفهمی فلان بیماری رو نداری کلا زندگیت مختل میشه😑

❌لطفابخاطر طولانی بودن نام کاربریم ریپلای نکنید
یعنی چی عمدا میخوای عیب بزاری رو خودت اینجوری هر روز باید دنبال این باشی که از کجا بفهمی فلان بیما ...

اخه اوایل هفته دردسینه هام ودلم بیشتربودالان کمترشده چرا

ممنون عزیزم برام دعاکن

عزیزم من بارداری خارج از رحم داشتم

قشششنگ میفهمی ی بارداری غیرطبیعی داری یعنی من ک متوجه شدم 

علائمی ک من داشتم اینا بودن. گلاب ب روت اسهال درد شدید ناحیه لگن طوری ک نمیتونستم بشینم لکه بینی و خونریزی درد گردن و کتف و درد شدید و غیرقابل تحمل در یک طرف شکم (چپ یا راست)

خدایا خودت بهتر از هر کسی میدونی که آرزوم چیه... 

نگران نباش با سنو واژینال مشخص میشه منم چهار هفته وپنج روز دهرم  مشکوک به حاملگی خارج از رحم بودم دیروز رفتم سنو واژینال.  خدارو شکر مشکلی نبود 

🌹🌹🌹🌹اللهم عجل لولیک فرج 🌹🌹🌹                        🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹

منم بارداری شیمیایی داشتم بنام خیلی پایین بود کند هم بالا میرفت بعدم افت کرد و قاعدگی اتفاق افتاد.سق ...

قاعدگی کی اتفاق افتاد؟؟ طی چندروز؟؟ اول بتات چندبود؟؟