2777
2789
عنوان

سونوی رحم

106 بازدید | 10 پست

دوستانی ک تاپیکای قبلمو خوندن راهنمایی کنن من همونطور ک گفتم پریود نشدم حتی با امپول پروژسترون دیشب دکتر رفتم برام سونو نوشت گفت مشکوکم ب حاملگی گفت اگه ضخامت اندومتر کم باشه ب اون خاطر پریود نمیشی وگرنه بارداری.مگه تو سونو هم بارداری مشخص میشه ؟کسی تا حالا اینطوری بوده؟؟

منم به زودی لاغر میشم و همتونو زخمی میکنم ...😂😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ضخامت و توی سونو میخواد ببینه شاید

اره گفت چون مشکوکم ب حاملگی اول برو سونو رو بیار تا بعد معاینه ات کنم 

ینی امکان داره باردار باشم ؟

اره عزیزم امکانش هس و اگ نباشه تخمدان هاتونو سونو گرافی میکنن ببینن ضخامت رحم تون چقدره کیست دارید یا نه تا مطمئن نشن دارو نمیدم

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

اره عزیزم امکانش هس و اگ نباشه تخمدان هاتونو سونو گرافی میکنن ببینن ضخامت رحم تون چقدره کیست دارید ی ...

مرسی عزیزم خیلی لطف کردی.دور نافمم درد میکنه گاهی اوقات بهش گفتم ولی چیزی نگفت 

مرسی عزیزم خیلی لطف کردی.دور نافمم درد میکنه گاهی اوقات بهش گفتم ولی چیزی نگفت 

من که باردار شدم دور نافم درد میکرد اوایل ایشالا مامان باشی و مشکل خاصی نداشته باشی

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

منم دکتر برام سونو نوشته چون معاینم کرد گفت پلیپ دارم ولی ی دکتر دیگه گفت پلیپ تو معاینه مشخص نمیشه

وای اینو گفتین استرس گرفتم نکنه چیزی باشه😣 

من که باردار شدم دور نافم درد میکرد اوایل ایشالا مامان باشی و مشکل خاصی نداشته باشی

ای جانم مرسی عزیزم خدا نی نی تو برات حفظ کنه 😘😘