2777
2789
من ک خوابیدم تا لنگ ظهر بعدشم اولین صبحونه دو نفره رو خوردیم،البته واسه من ذوقی نداشت چون از همسرم ن ...

ای جاااانم چه شیرین. 

به تظرم بهم رسیدنتون و ازدواج کردنتون خاطره جالبیه اگه دوست داشتی بگو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابام میگفت اگه بزارین اینجوری نامزد بمونن نباید با هم رفت و امد داشته باشن به هم نا محرمن البته خان ...

عزیزم باز خداروشکر از این نظر سختگیر بودن که زود بهم برسین . 

وای خدا لعنت بعضی آرایشگاه ها رو یلد نیستن جرا گند میزنن به بهترین روز مردم

بعد هرچی بهشون گفتیم زیر بار نمیرفتن نانردا میگفتن نههههه خونه رو اشتباهی رفتین نا کادویی ندیدیم😂 م ...

خب چرا مثلا درو باز نکردن یعنی هنوز در حال انجام عملیات بودن😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

مادر شوهر خدا بیامرزم  واسمون کباب 

پسته  وبادام آورد 

بعدش واسمون چای شیرینی 

خلاصه تا یک یا دوهفته این  کارش بود 

تا اینکه  خودم گفتم دیگه بسته زحمت میشه 

و هم سفره شدم باهاشون 😁

اینم بگم ما رسم داریم عروس داماد تا سه روز تو خونه تنها باشن کسی نره پیش شون خودشون خوش باشن 

بعداز سه روز  عروس میره خونه ی پدرش سه روز میمونه 

بعدش داماد با خانوادش باشیرینی میان دنبال عروس 

دیگه مهمونا کم کم  پیداشون میشه

خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام  توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده
عزیزم چه باحال شما کجایی هستین؟

قوربانت گلم 

ما کرد هستیم 

خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام  توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده
عزیزم چه باحال شما کجایی هستین؟

رسم های جالبتری هم داریم 

مثلا جهزیه نمیدیم 

سیسمونی نمیدیم 

خرج عروسی همه چیز به عهده ی داماد هست 

داماد  باید مهر هم بزاره  وهم طلا هم برامون بخره

درکل  داماد  اصلا به فکرزن دوم  نمیفته 😂😂😂

رسم های جالبتری هم داریم  مثلا جهزیه نمیدیم  سیسمونی نمیدیم  خرج عروسی همه چیز به ...

ما هم جنوبی هستیم خرمشهر ما هم نه جهاز داریم نه سیسمونی مهریه هم نصفش رو پیش میگیریم 

درکل  داماد  اصلا به فکرزن دوم  نمیفته 😂😂😂

خخخخخخ خوبش میشه ما اصطلاحا میگن دخترمون رو بدیم دست داماد یه چیزی هم روش بدیم؟ میگن اینجوری قدر زن و زندگی و بیشتر میدونه چون با سختی بدستش میاره . ما ولی عقد با پدر عروسه اگر عقد جدا باشه که معمولا عقد و عروسی رو با هم میگیرن

ن چیز خیلی خاصی نبود، من نمیخواستمش،ولی اون عاشق من بود، چون قبل از این  ی نامزد داشتم ( فقط نشون کرده بودیم) ک از اقوام بود کلی با حیله اومد جلو البته اونم دوستم داشت خیلی،  ولی حیله ش این بود ک میگفت پول دارم و میتونم خونه بسازم و شغلم خوبه درامد دارم، با این حرفا خانواده م رو راضی کرد و جواب مثبت گرفت اما من فقط در حد پسرخاله دخترخاله دوسش داشتم ن بیشتر،س مدت ک گذشت فهمیدم الکی گفته و ن پول داره ن ميتونه خونه بخره، بهش گفتم پس چطوری میخوای عروسی بگیری، گفت همونطوری ک نامزد کردم گفتم یعنی باز میخوای دروغ بگی.... 

تو دلم گفتم دارم برات، رفتم ب مامان بابام گفتم ک چی گفته 

چون علاقه ای بهش نداشتم گفتم همینجا تموم بشه بره بهتره،  وقتی باهاش بهم زدم طفلک خیلی داغون شد و هی میومد در خونمون و محل کارم، رگشو زد ی بار،  بار اخر ک اومد گفتم ببين خودتو کوچیک نکن بیشتر از این برو پی زندگیت، بعد از اون جوری رفت ک دیگه بعد گذشت 8 سال از اون ماجرا فقط دو س بار دیدمش، از شهرمون ب کل رفت،رفت یزد و همونجا زن گرفت و گفتش دیگه بر نمیگردم اینجا،  

چون از اولی دروغ شنیده بودم و ضربه خورده بودم دیگه هیچ علاقه ای ب کسی نداشتم و دلم نمیخواست با کسی باشم

تا شوهرم اومدو اینم چن سال سر دوندم و ردش کردم و ول کن نبود اخرش دروغ بهش گفتم ک نامزد دارم جوری گفتم ک باورش شد، چون غریب بود و نمیتونست آمار دقیقی ازم بگیره، یک سال رفت،  بعد یک سال نمیدونم از کجا فهمید ک دروغ بهش گفتم، دوباره شروع کرد روز از نو و روزی از نو، اولش با توپ پر اومد ک منو ی سال از زندگی عقب انداختي حالا دیگه ول کنت نیستم و هی زنگید و محلش نزاشتم اخرش رفت با پدر مادرم حرف زد و گفت ی کم سر عقل بیارینش من میخوامش، از بس خوب بود بابا و مامانم شدن طرف اونو رفتن رو.مخم و بله رو.گرفتن بخاطر همین میگم خنثی بودم نسبت بهش چون از رو عشق باهاش ازدواج نکردم،ولی چون عاشقم بود دیکه بعد یک سال منم یخم آب شد و شدم ی دیوونه عاشق تر از اون،خیلی طولانی شد، هر چند خلاصه ش کرده بودم مثلا

یـک عمـــر اگـر روزه بگیریـم و بگیریـد و بگیرنـد...همتـا نشـود بـا عطـش خشـک دهـان علی اصغـر...
ما هم جنوبی هستیم خرمشهر ما هم نه جهاز داریم نه سیسمونی مهریه هم نصفش رو پیش میگیریم 

چه خوب دوستم

ولی نصف مهریه اگه یارو ۱۰۰ سکه باشه 

حتما ۵۰ سکشو میدین؟

آخه دیگه گناه داره اینجوری فشار خیلی به پسر میاد 

ولی خودم  ۹۰ سکه با ۸ تا النگو ۵ تا انگشتر گوشواره جفت بند که اون کردی هست واسه لباس سنتی ساعت گردنبند اینا با وسایل کامل خونه مهرم هست 

فقط طلا هارو گرفتم وگرنه  سکه نگرفتم