2777
2789
عنوان

تعويض سايز پوشك

202 بازدید | 15 پست

سلام مامانا

شبتون بخير

من واسه دخترم از پمپرز الماني استفاده ميكنم و خيلي راضي هستم متاسفانه الان خيلي كم پيدا شده تو شهر ما و دخترم پنج ماهش و سايز دو رو خوب استفاده كرديم ولي يكم تو قسمت ران بهش فشار مياورد الان تازه دارم سايز سه ميگيرم براش و اين سايزم چهاربسته ازش دارم ولي ميخوام كمكم كنيد اگه بخوام هم سايز پوشك شماره ٣ پمپرز مدل و مارك ديگه بخرم بايد چه ماركي و چه شماره اي رو بخرم؟از رو وزن و اينام نميشه فهميد(دخترم ٦ كيلوهستش )ولي بازم ميگم بايد كسي استفاده كرده باشه و تعويض كرده باشه پوشكو تا بتونه راهنماييم كنه.

ممنون ميشم كمكم كنيد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما بیبی

خدایا ،ای کاش انقدر اب داشتم تا اتش جهنمت را با ان خاموش می کردم،و انقدر اتش داشتم که بهشت را با ان به اتش می کشیدم،تابندگانت تو را فقط به خاطر خودت دوست بدارند نه به خاطر بهشت و جهنمت🤗🤗🤗😍😍😍😍😍😚😚😚

عزیزم دختر من 8کیلو هست یکسالشه سایز4میبندم به نظرم ربطی به اون سایزا نداره باید ببینی بچت توش راحته یا نه و عزیزم تو میتونی مثلا دوتا سایز سه ببندی یه دونه پریما سایز دو رو که همشون استفاده شن برن

شنيدم درز ميده؟؟درسته يا غلط؟ وگرنه همه جا هست و ارزونم هست اتفاقا!؟

نمی دونم والا من ۴ سال من ۵ ،۴ سال فبل می گرفتم درز نمی داد

خدایا ،ای کاش انقدر اب داشتم تا اتش جهنمت را با ان خاموش می کردم،و انقدر اتش داشتم که بهشت را با ان به اتش می کشیدم،تابندگانت تو را فقط به خاطر خودت دوست بدارند نه به خاطر بهشت و جهنمت🤗🤗🤗😍😍😍😍😍😚😚😚
عزیزم دختر من 8کیلو هست یکسالشه سایز4میبندم به نظرم ربطی به اون سایزا نداره باید ببینی بچت توش راحته ...

عزیزم منم از ببم راضی ام پسرم ۵۳۰۰ وزنشه سایز سه میبندم برام سوال شد چطور بچتتون ۸ کیلوعه سایز ۴ میبندین؟؟؟ یعنی من باید سایز ۲ ببندم ؟

كودوم فروشگاهها دارن و قيمتش چطوره؟؟اليته مهمتر از همه قيمت نيست اينه كه بشه پيدا كرد!؟

والا عزیزم بیشتریا دارن بگرد پیدا کن من بسته ی34تایی سایز 4رو 25تومن خریدم