2777
2789
عنوان

من باردارم؟؟بنظرتون برم آز؟؟

148 بازدید | 19 پست

سلام ....من تازه با کاربری جدیدم اومدم.

من این ماه اقدام کردم الان با فردا هفت روزه ک از پری میگذره...بنظرتون برم آز بدم؟؟یا بازم صبر کنم؟؟بی بی چک استفاده نکردم میترسم منفی نشون بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزززم  اول بی بی چک بزن  انشالله ک مثبته علائم داری؟؟

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
منظورم این ک برم از یعنی باردارم؟؟یعنی مطمئن باشم؟؟چون هفت روز میگذره واس همین.میخوام بعدش تو ذوقم ن ...

عزیزم تو اقدام طبیعه  من ماه قبل ۱۰ روز تاخیر داشتم ولی متاسفانه.....

ولی این ماه بی بی چکم مثبت شد😍😍😍

تاخیر پریودی تو اقدام خوبه چون رحم داره اماده میشه

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
عزیزززم  اول بی بی چک بزن  انشالله ک مثبته علائم داری؟؟

اره سر درد و سر گیجه و کمی حالت تهوع دارم. ولی چن روز احساس میکنم میخوام پری شم پاهام درد میگیره زیر دلمم همچنین

اره سر درد و سر گیجه و کمی حالت تهوع دارم. ولی چن روز احساس میکنم میخوام پری شم پاهام درد میگیره زیر ...

دقیقن حالتت مث منه امیدوارم باردار باشی عزیزم  ...بی بی چک منم دوساعت پیش مثبت شد😀

یعنی ممکنه منم پریشم.😔😔😔

اول بی بی چک بزن مطمعن شو  .....انشالله ک بارداری😍😍😍