من یه بلغمی شیرازی خستم 😩ک شاید حوصلم نشه لایک کنم 😩 ..............وزن اولیه81.200 👀وزن هدف 58 😎اولین هدف 75 🔒دومین هدف 68 🔒سومین هدف 63 🔒چهارمین هدف 60 🔒پنجمین هدف🔒 58
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عاجزا نه ازتون میخام به دخترم رای بدین لینک کپی کنین به کسی بفرستین وبعد بزنین روش بدخترم رای بدین به ازای هررای آیت الکرسی میخونم ماریا خسروخانی https://t.me/joinchat/AAAAAEwY0KgE6gKWnTXxZQ
بلی.خودش خوبه ولی دختراش نه خصوصا سن بالاهاش توقعش رو بردن بالا قبلا خیلی خوب بود.ولی از دقتی خواهرشوهرام میان انتژار داره بپزم بشورم همه کارا رو بکنم با یه بچه ۷ماهه
لطفاااا😢 برای شفایمادرم👵یک حمدبخونینممنون انشالله هیچکدوم از عزیزانتون❤ بیمار نشن😍
مادر شوهر و پدرشوهرم خدا رو شکر آدمای خیلی خوب و خدا ترسی هستن..تا حالا هیچ مشکلی باهاشون نداشتیم. طوری همیشه باهام رفتار میکنن که هرکس ما رو نشناسه فکر میکنه من دختر اون خانواده هستم نه عروسشون ولی با اینحال لذت زندگی مستقل یه چیز دیگه ست