بهش میگم میخوای خونه بخریم به نام من بخر .خیلی ناراحت شد انگار گفتم کلیه ات رو بده بهم اصلن یه وضعی گقتم چرا ناراحت شدی گفت بدم میاد به نامم کن چیه مگه جداییی داریم میگم خب اگه جداییی نداریم این کارو بکن من زنتم قریبه که نیستم .
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شما تو هزینه خونه کمک کردین؟اگه اینطوره حق دارید در غیر اینصورت نه
واقعن خونه خریدن تو این شرایط اقتصادی خیلی سخته کلی عرق ریختن پشتشه ادم دلش نمیاد به نام کس دیگه بکنه باید در جای اون قرار بگیری ببینی خودت اینکارو حاضری بکنی
بستگی به مردتون و شخصیت فرهنگ خانواده اش داره من بابام گفت نصف خونتو به نام اتریسا کن گفت باشه وکرد چون باباشم همین رفتار واسه عمه ام داره یا خودش رفتن کارای باغ کرد زد به نامم بستگی به طرف مقابلتون داره گفت من تو نداریم بعدم تو باید یک پشتوانه ای داشته باشی
خدا جونم عاشقتمممم💗💗💗بهترین هارو بهم دادی 🤩🤩🤩ممنونم برای همه چیزهایی که لایقشون حتی نبودم اما بهم دادی 💜
شما تو هزینه خونه کمک کردین؟اگه اینطوره حق دارید در غیر اینصورت نه واقعن خونه خریدن تو این شر ...
من خیلی جلوی خرجهای اضافه زندگیمو گرفتم تو نداریاش کمکش کردم طلا فروختم الان سی ملیون میشه طلاهایی که فروختم بعد الان از حرف من عصبانی میشع پس ینی به زندگیش با من امیدوار نیست دیگه
این حرفو میزنی شوهر فکر میکنه هوایی تو سرت هست. خوب معلومه نباید بزنه. مگر اینکه یه عمر باهاش زندگی کرده باشی و همه جوره ثابت شده باشی براش وگرنه به چه امیدو اعتباری بزنه به نامت شاید دو روز دیگه بگی طلاق هری بفرما بیرون. اون بدبخت خودش با جون کنی خریده خدایی منم مرد بودم بهم بر میخورد. Soory