2777
2789
خوش به حالت من خونمون راحتم میرم خونه مادرشوهر م اعصابم داغون میشه میام 

خدارو شکر مادر شوهر شهرستانه جلو چشمم نیست 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جنسیتش نمی‌دونم خخخخخخ

هفته ی نوزدهی نمیدونی؟؟

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
دوری از مادرشوهر و قوم شوهر نعمت بزرگیه 

اره واقعا

میگن بچه تکون خوردن به چیزای خوب فک کن به چیزی خوشگل آدم های خوب نگاه کنین میگن تاثیر  داره رو ...

منم شنیدم نمی دونم تاثیر داره یا نه

نه معلوم نشد 18هفته رفتم انومالی پاهاش جم کرده بود الان هفته بعد برم ببببینم تعیین جنسیت مینویس

ما یه فامیل داشتیم چند بار رفت سونو هر بار یا پاهاش جمع بود یا پشتش بود دیگه نرفت سونو منتظر شد تا بدنیا بیاد😄

نه معلوم نشد 18هفته رفتم انومالی پاهاش جم کرده بود الان هفته بعد برم ببببینم تعیین جنسیت مینویس

این هفته های آخر تعیین جنسیت دیگه آدم کم میاره ما که دیگه کلافه شده بودیم من اینقدر تو سایتها دنبال تفاوت سونوی دختر و پسر بودم که نگو