2777
2789
عنوان

خانوما بیاین کمک

49 بازدید | 4 پست

بچم شش ماهشه غذای کمکیشم شروع کردم چندروزه. شیرمم چندروزه خیلی خیلی کم شده بچم همش گرسنش میشه شبا چیکار کنم اگه تجربه دارین توروخدا کمک کنید.

خدایا ارامشمو ازم نگیر.آمین‌.

شیرت اگه کم شده به تغذیه ات برس ماهی مرغ سبزی شیر گاومحلی بخور بعد شاید بچه ات عادت کرده شبها رو سینه هات بخوابه من که پسرم 15ماهشه تا الان همینجوریه.. سعی کن بسکویت مادر شبها بش بدی بنظرم کمکت میکنه یا اگه شش ماهش کامل شد سرلاک براش بگیر جواب میده .

خدایا بابت همه چیز شکرت
شیرت اگه کم شده به تغذیه ات برس ماهی مرغ سبزی شیر گاومحلی بخور بعد شاید بچه ات عادت کرده شبها رو سین ...

تغذیم خیلی عالیه نمیدونم چرا اینجوری شدم سه چهارروزه. شبا بهش بیسکویی مادر بدم؟ شش ماهش هفته بعد کامل میشه اشکالی نداره؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تغذیم خیلی عالیه نمیدونم چرا اینجوری شدم سه چهارروزه. شبا بهش بیسکویی مادر بدم؟ شش ماهش هفته بعد کام ...

اره بده اشکال نداره عزیزم .فقط با چایی نده سعی کن با شیر خودت بسکویت رو خیس کنی بدی از الان هم سرلاک براش بگیر عالیه .سرلاک شیر وبرنج.یا فرنی براش درست کن بخوره.بچه ها شبها گشنشون میشه بایستی سیر بشن ک زود بخوابن

خدایا بابت همه چیز شکرت
اره بده اشکال نداره عزیزم .فقط با چایی نده سعی کن با شیر خودت بسکویت رو خیس کنی بدی از الان هم سرلاک ...

فرنی بدم شبا برم درست کنم گناه داره گرسنست دهنش پستونک دادم خوابید. مرسی بابت راهنمایی 💜💜💜