آرد یک و نیم پیمانهآب نصف پیمانهنمک نصف قاشق چایخوریکره آبشده 7 قاشق غذاخوریسینه مرغ 2 عدد خردشدهپیاز رنده شده نصف یک عدد متوسطزیره یکهشتم قاشق چایخوریگشنیز تازه یا خشک یکدوم قاشق چایخوریفلفل به مقدار لازمتخممرغ هم زده یک عددکنجد برای تزئینطرز تهیه سمبوسه مرغ:برای تهیه خمیر سمبوسه در ظرفی آرد، آب ونمک را مخلوط کنید. خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید.هر قسمت خمیر را بهصورت مستطیلی بسیار نازک پهن کرده و روی هرکدام کره آبشده بمالید.هر دو طرف خمیر را کره بمالید سپس روی یکدیگر قرار داده و رول کنید. سعی کنید تا حد امکان رولی سفت بپیچید.
سپس در ظرفی قرار داده و روی آن را با پلاستیک بپوشانید و به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید.
در این میان مواد داخلی سمبوسه را آماده کنید. سینههای مرغ را بهصورت مکعبی خرد کنید. داخل ظرفی با پیاز رنده شده، گشنیز،زیره، نمک و فلفل مزه دار کنید.خمیر را به 8 قسمت تقسیم کنید. به آرامی گوشههای خمیر را باز کنید تا بدون اینکه حالت لایهای آن خراب شود به شکل دایره شود.
مواد مرغ را وسط دایرهها قرار دهید.سمبوسهها را همانند تصویر به شکل مثلث دربیاورید. انگشتهایتان را داخل آرد بزنید. دو لبه را به یکدیگر وصل کنید. دست را بپیچانید تا به هم وصل شوند و در آخر لبه سوم را بالا بیاورید تا شکل هرم شود. مطمئن شوید همه لبهها به یکدیگر چسبیدهاند.
فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد داغ کنید.سمبوسه ها را از سمت لبهها داخل سینی فر که از قبل کاغذ روغنی داخل آن گذاشتهاید، بچینید. با قلممو روی آن تخممرغ بزنید و کنجد بپاشید.
به مدت نیم ساعت داخل فر قرار دهید تا روی آن طلایی شود. گرم سرو کنید.نکته: اگر میخواهید این سمبوسه ها را در روغن سرخ کنید حتماً مرغها را تفت داده و بپزید.