2777
2789
عنوان

خمیر سمبوسه

1139 بازدید | 17 پست

سلام دوستان.یه دستور سمبوسه اینجا هست که ساخت خمیرش یکم سوال برام ایجاد کرده.کسی میدونه چرا باید دقیقا خمیرش اینطوری ساخته بشه؟نمیشه مگه‌ عادی درستش کنیم؟ترکیب آب و آرد و در یه مرحله؟!


الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایا شکرت که صاحب خونه شدیم بدون اینکه یک ذره اذیت بشیم یا نگران وخیلی زود اسباب کشی کردیم و دلمون شاده اصن نمیدونم پولش چجوری جور شد فقد میدونم صاحب خونه ایی هستیم ک دوسش داریم😍😍😍😍سپاس گذارم سپاس گذارم سپاس گذارم
میلیاردرا که سمبوسه نمیخورن😂😂

دهنت سرویس😁😁😁😁بابا اونو گذاشتم ریا نشه وگرنه لنگ اجاره سرماهم 

خدایا شکرت که صاحب خونه شدیم بدون اینکه یک ذره اذیت بشیم یا نگران وخیلی زود اسباب کشی کردیم و دلمون شاده اصن نمیدونم پولش چجوری جور شد فقد میدونم صاحب خونه ایی هستیم ک دوسش داریم😍😍😍😍سپاس گذارم سپاس گذارم سپاس گذارم
خب مراحلش چیه که برات عجیبه


آرد یک و نیم پیمانهآب نصف پیمانهنمک نصف قاشق چای‌خوریکره آب‌شده 7 قاشق غذاخوریسینه مرغ 2 عدد خردشدهپیاز رنده شده نصف یک عدد متوسطزیره یک‌هشتم قاشق چای‌خوریگشنیز تازه یا خشک یک‌دوم قاشق چای‌خوریفلفل به مقدار لازمتخم‌مرغ هم زده یک عددکنجد برای تزئینطرز تهیه سمبوسه مرغ:برای تهیه خمیر سمبوسه در ظرفی آرد، آب ونمک را مخلوط کنید. خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید.هر قسمت خمیر را به‌صورت مستطیلی بسیار نازک پهن کرده و روی هرکدام کره آب‌شده بمالید.هر دو طرف خمیر را کره بمالید سپس روی یکدیگر قرار داده و رول کنید. سعی کنید تا حد امکان رولی سفت بپیچید.

 سپس در ظرفی قرار داده و روی آن را با پلاستیک بپوشانید و به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید.  

 در این میان مواد داخلی سمبوسه را آماده کنید. سینه‌های مرغ را به‌صورت مکعبی خرد کنید. داخل ظرفی با پیاز رنده شده، گشنیز،زیره، نمک و فلفل مزه دار کنید.خمیر را به 8 قسمت تقسیم کنید. به آرامی گوشه‌های خمیر را باز کنید تا بدون اینکه حالت لایه‌ای آن خراب شود به شکل دایره شود.

 مواد مرغ را وسط دایره‌‌ها قرار دهید.سمبوسه‌ها را همانند تصویر به شکل مثلث دربیاورید. انگشت‌هایتان را داخل آرد بزنید. دو لبه را به یکدیگر وصل کنید. دست را بپیچانید تا به هم وصل شوند و در آخر لبه سوم را بالا بیاورید تا شکل هرم شود. مطمئن شوید همه لبه‌ها به یکدیگر چسبیده‌اند.

 

 فر را با دمای 190 درجه سانتی‌گراد داغ کنید.سمبوسه ها را از سمت لبه‌ها داخل سینی فر که از قبل کاغذ روغنی داخل آن گذاشته‌اید، بچینید. با قلم‌مو روی آن تخم‌مرغ بزنید و کنجد بپاشید.

 به مدت نیم ساعت داخل فر قرار دهید تا روی آن طلایی شود. گرم سرو کنید.نکته: اگر می‌خواهید این سمبوسه ها را در روغن سرخ کنید حتماً مرغ‌ها را تفت داده و بپزید.

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز