2777
2789

بیاین از وضعیتتون وحرفی که زد بهتون برای منتظرها بگین تا امید بگیرن

خدای بزرگ ومهربون هزاااااااران مرتبه شکرت که چون تو خواستی همه غیرممکن ها برام ممکن  شد😍😍😍😍😍 لطفا برای سلامتی همه نینی ها دعا کنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیاین تاپیکمو بخونین تا بفهمین

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜
بگین شاید ماهم روزنه امید درونمون روشن بشه

ببا تاپیکم کامل کامل گذاشتم

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜
من 

مشکلتون چیبود؟

دکتر چی گفت؟

خدای بزرگ ومهربون هزاااااااران مرتبه شکرت که چون تو خواستی همه غیرممکن ها برام ممکن  شد😍😍😍😍😍 لطفا برای سلامتی همه نینی ها دعا کنید.
مرسی چقدر اطلاعات دادی😔

بیا تاپیک من کامل نوشتم همه رو

ببا تاپیکم کامل کامل گذاشتم

من داستان شما رو خوندم واقعا معجزه خدا بود ایشالا خدا حواسش به ماهم باشه

آدم‌هایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیده‌اند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...
مرسی چقدر اطلاعات دادی😔

😄

من بار اخر رفتم پیش دکتر بعد از دوسال دوا و درمون بهم گفت لوله هات چسبندگی داره احتمالا باید بری واسه عکس رنگی منم از ترس میلرزیدم اومدم بیرون از مطب انقدر گریه کردم شوهرم تمام داروهام و انداخت سطل اشغال و دیگه نزاشت حتی یه فولیک اسید بخورم در عین ناباوری همون ماهی که قرص لب نزدم باردار شدم

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 

من شوهرم واريكوسل داشت عمل كرد ولي خوب نشده بود منتظر بودم پري بشم روز ١٤ برم رويان براي آي يو آي ك همون ماه باردار بودم!

دو سال و نيم اقدام بودم، حتي عكس رنگي ام انداختم همون ماه، خودم مشكل نداشتم اما جزو كاراي رويان بايد انجام ميشد

فقط بيخيال باشيد هرچي بهش فكر كنيدو با استرس باشيد بدتره، از دعاهاي فرزند دار شدنم غافل نشيد.

پسر من الان نزديك سه سالشه

من دکترم گفت با وزن بالای ۱۰۰ وتخمک گداری صفروخوردن انواع قرص وبردن بالای دوز قرصها هر ماه 

دیگه باردار نمیشی من بی خیال شدم والن پسرم ۲سالشه😍

خدایا شکرت برای همه چیز😘