2777
2789
عنوان

مدرسه ی دختر بعد از جدایی

306 بازدید | 30 پست

سلام ما میخوایم جداشیم .دخترم چهار سالو نیمشه .سرهمه چی به توافق رسیدیم اما باباش میگه بذار مدرسه پیش من بمونه تابستون پیش تو .من نمیتونم اینو قبول کنم.از یه طرف تحمل این زندگی هم خیلی خیلی برام سخت شده .به نظر شما چکار کنم 

کسی تجربشو داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا یعنی چی تابستون با یکی زمستون با یکی

مگه بچه احساسات نداره 

دیگه حالا که جدامیشین توافقی روزهای هفته رو بین خودتون تقسیم کنین بچه هم گناه داره نصف سال از یکی از والدینش دور باشه نصف سال از اون یکی

چرا میخوای جدا شی؟

از اول زندگی خوبی نداشتیم .اخلاق شوهرم خوب نیست همش توهین و تهمت و... و دخالتای خانوادش .دیگه نمیتونم تحمل کنم .البته اون پیشنهاد طلاقو داد منم قبول کردم . حالا سر بچه موندیم چه کنیم

همون نظر دادگاه رو برین بهتره مثلا حضانت با شما آخر هفته بره پیش پدرش یا برعکس بعدم بچه تو سن مدرسه رسیدگی میخواد به تکالیفش شوهر شما اگه بره سرکار کی میخواد کمکش کنه تو درساش اگه طبق نظر دادگاه پیش نمیرین بهتره تو سال تحصیلی پیش شما باشه تابستونا بره پیش باباش 

همون آیلارم قبلی ام اکانتمو ترکوندن و فعلا معلقم

پدرا ک کمک نمیکنن تو درس و نمیشه جلسه بودنی برن مدرسه دخترونه. با شما دخترتون بهتر درس میخونه.

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞