2777
2789

سال نود ازدواج کردم با شوشو ده سال اختلاف سنی داشتم ولی شروع زندگیمون و خودمون انتخاب کردیم. یکسال بعد عروسی تصمیم به بچه دار شدن گرفتیم ولی امان از دل غافل منکه اصلا از اولش جلوگیری درست و حسابی نداشتم پس چرا حامله نشده بودم تو اون مدت. بازم اعتنایی نکردم و یه روز در میون رابطه بدون جلوگیری داشتیم. هشت ماه گذشت دیگه داشتم کم کم نا امید میشدم که تو ماه هشتم اقدامم احساس کردم پریودم خیلی کمه و سر سه روزم قطع شد. از بازار برگشتنی یه بیبی گذاشتم در کمال ناباوری مثبت شد. یادم میاد چقدر خوشحال شدم زنگ زدم خواهر شوهرم که داری عمه میشی و چقدر خوشحال بودم شبشم به شوشو گفتمو چقدر خوشحال شد فرداش رفتیم دکتر و سونو ولی تو سونو داخل رحم چیزی دیده نشد. که دکتر گفت شاید زوده ودو هفته دیگه بیا ولی لکه بینی هام شروع شد و منم استراحت مطلقمو شروع کردم و قبل از انجام سونو دوم یه روز صبح با خونریزی شدید و درد پاشدم ومرگ و به چشام دیدم بیهوش شدم و یادم نمیاد چجوری بردنم بیمارستان که گفتن دفع کردی ومنم فقط گریه میکردم چند ماه گذشت و دوباره باردار شدم و بازم لکه بینی بازم رفتیم دکتر و سونو که چیزی دیده نشد و مشکوک به حاملگی خارج رحم شدم ولی خارج رحمم چیزی دیده نمیشد   تا چهل روز دست دست کردن و نتیجش شد عمل لاپاراسکوپی و جنین زنده سه ماهه تو لوله راستم و خارج کردن جنین و لوله با هم. چقدر احساس بدی داشتم حس ترس از جمله ای که دکتر بعد عمل گفتو هنوز یادم نرفته. که لولمو خارج کردن و عفونت شدید دارمو اون لولمم به درد نمیخوره و تنها راهش بستن اونیکی لوله و ای وی اف     

تورو_خدا_نگيد_شوشو#  

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکس نی نی کو؟؟

دیر اومدی تخواه زود برو حالا بذار بگه

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜

استارتر الان اونقدر طالب عکست میشن، کلا یادت میره چی داشتی تعریف میکردی

خخخخخ

خیلی دوست دارم به همه عقاید احترام بذارم ولی پذیرش بعضی از اونها توهین به شعور خودم محسوب میشه!       (آنتونی هاپکینز)

كاش قبلش  تايپ ميكردي

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
استارتر الان اونقدر طالب عکست میشن، کلا یادت میره چی داشتی تعریف میکردی خخخخخ

چه فایده منکه اول اخر عکس شمارو مخصوصا دخترتو ندیدم😀

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)