2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشناسم ولی این توقع تون عجیبه

عزیزم نامزد من صب تا عصر بود چون پارتیش بازنشست شده حالا کردنش ۲۴ ۲۴.در ضمن چون مغازه داره کلی ضرر داره میده.و هزار تا دلیل دگ .چند ماه دگ ام ازدواج میکنیم و هزار تا دلیل دگ.من گفتم اگه کسی داره معرفی کنه نگفتم اینجا ک همه تعجب کنن 

وا چ توقعی؟؟

ببخشید فکر کردم توقعی داری اگه سوال پرسیدی که هیچ برادر من تو صنایع دفاع است حدود ۵ ساله دیگه بازنشسته میشه 

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید
 ببخشید فکر کردم توقعی داری اگه سوال پرسیدی که هیچ برادر من تو صنایع دفاع است حدود ۵ ساله دیگه ...

ن عزیزم هیچ توقعی ادم تو این زمونه ادم از کسی نداره!!!گفتم شاید کسی باشه بتونه کاری کنه ک اینو تو شیفت نذاره فقطم ب خاطر کار بیرونش و هزار تا مخارج

بیشتر توضیح میدی چه مشکلی داره؟ سربازیه دیگه باید سختیش تحمل کنه! چند وقته اونجاست؟ یه توضیحی بده حد ...

عزیزم از مهر رفته .تو قسمت صنعتم راننده هستش.جدیدا همش میزارنش پست.میگه منو نگه دارید ولی پست نزارید چون تو مغازه شاگرد داره حتمااا باید شبا یه سرو بره مغازه واسه حساب کتابا و اینکه خودشم باید چند ساعت واسته تو مغازه .اونجام همش پارتی بازیه و حق خوردن.وگرن تو سربازی نظافت و چیزای دگ ک عادیه واسش مهم نیس