2777
2789
عنوان

چقدر پوشک گرون شده خداااااا😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1491 بازدید | 137 پست

ماهم چون مستاجر بودیم سختمون بود تندو تند پوشک کنیم از یه سالگی تند تند بچه هامو میبردم دسشویی سرپا میگرفتمو حواسم بود نجس بازی نکنن.  بیشتر برا مهمونیو وقتی ک کار داشتم پوشک میکردم مخصوصن سره بچه اولم. سره دخترم هرروز شوهرم پوشک میخرید میگفت دختره پاش زخم نشه. تا یدره کثیف میشد میگفت عوص کن. از ۱۸ ماهگیم جفتشونو گرفتم از پوشک . اگه بچه هاتون بزرگن بگیرید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما دهه شصتي ها هم خودمون نسل سوخته ايم هم بچه هامون

باور کن پسر عمه من متولده ۶۰ هس بعد عمم واسه اون موقع براش پوشک میبسته فک‌کن ی دهه ۶۰ پوشک میشده

ی دهه نودی رو باید کهنه ببندن😓خاک تو سر مسوولین

https://abzarek.ir/service-p/msg/2327236🖤دیگر هیچوقت من  تو را ندارم اما ، تو را تا ابد دوست خواهم داشت ________در سرم جنگ های زیادیست که تنها کشته اش منم 💔🥀  یک شرقیِ غمگین ... https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

من هروقت میگم گرون شده,زنعموی شوهرم میگه نه من گرفتم هشت تومن بود!منم ک هنوزنخریدم,نمیتونم جواب بدم! ...

بگو بی زحمت برای منم بخره قرار بذاریم ازش بگیرم الان کهنه هم 8 تو من نیس چه برسه پوشک!

میشه برای سلامتی نی نیم  صلوات بفرستین  .................................🌷🌷🌷
یه مارکی داداشم گرفته بود هفتاددونه پنجاه تومن البته سایز ۳

مشکل اینجاست وقتی مارکهای معمولی میخری مجبور خیلی زود به زود عوض کنی نم پس میدن توی پای بچه آویزون میشن و اذیتش میکنن من چند بسته پوشک معنولی همیشه تو خونه نگه میدارم واسه وقتهایی که اسهال میشه باور کن دیروز خواستم عوضش کنم بعد از نیم ساعت دیدم پوشکه از داخل باز شده و پنبه و چودر جاذبش به پشت دخترم چسبیده ،مارک هلیا بود معمولا یا پمپرز استفاده میکنم یا مولفیکس 

من سقوط شبنم از گلبرگ یاس را آغاز یک پرواز می دانم.