2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پرایمر گلدن رز دارم چیز بهتر قیمت مناسب معرفی بفرمایید......

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

مژه مصنوعی هدی بیوتی اصل از کجا بخرم

کرم پودر استی لادر اصل از کجا بخرم

پنکک لانکوم اصل از کجا بخرم

کلا توی این دزد خونه که همه چیزشون فیکه چیو از کجا بخرم😐😂

جانم آن لحظه که غمگین تو باشد شاد است

من یه سوال دارم،به صورتم آرایش غلیظ نمیاد،دلم میخواد خط چشم بکشم ولی هم بلد نیستم و هم اینکه احساس میکنم از مد افتاده،دوست دارم آرایشم شیک باشه و ملیح شما بگو تو آرایشم از چی استفاده کنم؟مثلا رژ گونه چه رنگی؟یا اصلا نزنم؟خط چشم؟رنگ رژ و کرم پودر و پنکک،پوستم سبزه گندمیه و صورتم تقریبا بیضی مایل به گرد هست و چشمام قهوه ای سوختس و بینیم استخونی و لبهام گوشتی،ممنون میشم اگه کمکم کنی واسه یه آرایش لایت و شیک

و خدایی که در این نزدیکی است.....

یه شماره رژ بدین که دقیقا رنگ حنا باشه عنابی و نارنجی و قهوه ای قاطی .این رنگ

‏کلا نصیحت کردن کار اشتباهیه چون طرفت ناراحت میشه باید بذاری نابود که شد بری باهاش همدردی کنی، خوشش هم میاد 😊

یه رژلب که کاملا طبیعی باشه رنگش معرفی کنید مارکو شمارشم بگید...

هر مردی که به صورت همسر خود سیلی بزند،خدای متعال به نگهبان دوزخ،فرمان میدهد که در جهنم،هشتاد سیلی به گونه اش بزنند.  پیامبر اکرم        هر کس به زن خود فحش و ناسزا بگوید،همان گونه که مار از پوستش خارج میشود،او نیز از ثواب و خیرو خوبی خارج میشود.    پیامبراکرم                                                                             نشستن مرد ،نزد زن و بچه اش،در پیشگاه خداوند محبوبتر از اعتکاف در مسجد من است..پیامبر اکرم
یه میسلار واتر و تونرخوب باقیمت مناسب معرفی کن عزیزم

عزیزم تونر گارنیر ۲۰ تومن چند ماه پیش من گرفتم الان از قیمتش اطلاعی ندارم

تونر بایومارین ک ایرانی ام هست..۳۰ تومنه عزیزم 

میسلارواتر هم من نیوآ استقاده میکنم ۱۸ تومن خیلی راضی ام

عزیزم تونر گارنیر ۲۰ تومن چند ماه پیش من گرفتم الان از قیمتش اطلاعی ندارم تونر بایومارین ک ایرانی ا ...

مرسی عزیزم  

احساس سوختن به تماشا نمیشود. آتش بگیر تا که بدانی چه میکشم !
من پوستم گندمی روشنه. چه ذنگ رژ گونه ای بزنم؟چه برندی و چه شماره ای 

شما باید از رژ گونه های مسی رنگ یا قهوه ای روشن استفاده کنین و محوش کنین مثل رژگونه پاستل شماره ۱۵ ک قبمتشم فک کنم ۳۵ بود