2777
2789
عنوان

دکتر پوست خوب تو تهران؟؟؟؟

3501 بازدید | 12 پست

سلام خانما فکر میکنم مشکل هورمونی دارم یکم پریودم از عید نامنظمه تازه هم نامزد کردم یکم استرس داشتم صورتم خیلییی جوش زده و جای قهوه ایه جوشهام نمیره.

کسی دکتره خوب میشناسه تو تهران؟ترجیحا غرب تهران

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرم رفته بود اونجا اصلا راضی نبود میگفت همش کارامو میدادن انترنا توجه نمیکنن به ادما و اینا

چون شلوغه 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
عزیزم شما خودت رفتی پیشش امتحان شدست؟

بله من خودم حدود ده سال پیش بیمارشون بودم و ای کاش زودتر میشناختم ایشونو، خواهرمم چند سال پیش برای یه موردی بعد از چندتا دکتر رفت پیش ایشون و با یک جلسه درمان شدن، خانمشونم تو همون مطب دکتر گوش حلق هستن،  شمارشون 44046494 فلکه دوم جنب بیمارستان ابن سینا،  ان شالله شما هم نتیجه بگیرید

بله من خودم حدود ده سال پیش بیمارشون بودم و ای کاش زودتر میشناختم ایشونو، خواهرمم چند سال پیش برای ی ...

وای ممنون عزیزم خیلی ناراحتم برای پوستم خداکنه جواب بگیرم

یک دنیا ممنونم

بله من خودم حدود ده سال پیش بیمارشون بودم و ای کاش زودتر میشناختم ایشونو، خواهرمم چند سال پیش برای ی ...

سلام عزیزم من چندین ماهه پیش از شما شماره ی دکتر پوست گرفتم و رفتم پیششون و عالی بود البته راکوتان میخورم ولی به هر حال خواسم ازتون تشکر کنم بابته راهنمایی خوبتون

سلام عزیزم من چندین ماهه پیش از شما شماره ی دکتر پوست گرفتم و رفتم پیششون و عالی بود البته راکوتان م ...

خواهش میکنم عزیزم ، واقعاً خوشحالم که راضی بودید ، حتماً مصرف راکوتان ادامه بدید نگران خشکی لب و دستاتونم نباشید واقعاً معجزه میشه ، موفق باشید

خواهش میکنم عزیزم ، واقعاً خوشحالم که راضی بودید ، حتماً مصرف راکوتان ادامه بدید نگران خشکی لب و دست ...

ممنونم عزیزدلم

اره دارم میخورم ولی متاسفانه تحریمیم و وارد نمیشه این قرص تا الانم با بدختی و با این سامانه 1490 میگشتم پیداش میکردم با قیمت دوبل 

ولی فعلا چند هفتست هرجا میگردم نیست