گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچهها برن کنار... سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟! سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟ سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی
عزیزم رحم ام میوم یا همون فیبروم داشت و خونریزی ماهیانه قطع نمیشد . دکتر گفت باید عمل کنی در بیاری میوم را .. الآن 20 روزه عمل کردم دکتر هم بعد عمل گفت ضخامت دیواره رحم ات زیاد شد و خونریزی مال اونه . اینقدر غصه میخورم یعنی الکی عمل شدم با جای بخیه😯😢
عزیزم رحم ام میوم یا همون فیبروم داشت و خونریزی ماهیانه قطع نمیشد . دکتر گفت باید عمل کنی در بیاری م ...
خودش بهت کرم ترمیم کننده نداد ؟ کرم ترمیم کننده خیلی زیاده و درجه های متفاوتی داره مال مامانم که برای جای خالببعد لیزر استفاده میکرد درجه اش پایین تر از مال منه که برای جای بخیه های بینی ام استفاده میکنم هر دو هم خارجیه از دکترت بپرس اگه جاش بعد بهبودی هم موند میتونی لیزر کنی کلا جای زخم محو میشه
گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچهها برن کنار... سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟! سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟ سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی