2777
2789

سلام من الان چهل هفته سه روزمه دوروز قبل معاینه شدم همش یه فینگر بودم تا پنج شنبه مهلت دارم تا علایم زایمانم خودش بگیره...بچه ها تورو خدا چیکار کردین درد زایمانتون شروع شد؟؟؟میترسم زایمانم دیر شه بچم چیزیش بشه

❤️خدایا پناهم باش ❤دوسداشتی یه صلوات واسه مشکلم بخون رفیق دمت گرم🌷

سلام عزیز دل خوبی؟

فاطمه بانو جیگر تودلیت خوبه؟

نه بد به دلت را نده ایشالله میای تاپیک زایمان راحتت رو میزنی 

و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟   نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم 

من تا ٤٢ هفته هم پيش رفتم ، دكتر گفت بايد سزارين بشي، چون هيچ علامتي نداشتم

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا دیر کردی؟خب به آمپولی داره میزنن تا زایمان شروع بشه.خدای نکرده وقت زایمانت میگذره بچه از مدفوع خودش تغذیه میکنه.برو بیمارستان

خدایا هرگز رشته ی امیدم از تو قطع نمیشود

من تا چهل هفته و چهار روز هیچ علائمی نداشتم, صبح که پاشدم یه ذره خون دیدم و کمی درد خفیف داشتم و همون روز زایمان کردم, البته سزارین چون نی نیم مدفوع کرده بود

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...
میگن دختر زودتر به دنیا میاد پس اینا الکی هست 

دختر من از پسرام ديرتر دنيا اومد

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
من تا ٤٢ هفته هم پيش رفتم ، دكتر گفت بايد سزارين بشي، چون هيچ علامتي نداشتم

منم مثل ما بودم. تهش اورژانسی سزارین شدم.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

عزیزم من 41هفته کامل زایمان کردم و هیچی دردم رو شروع نکرد فقط ازت خواهش میکنم روغن کرچک نخور چون من خوردم و باعث شد بچم پی پی کنه و بعداز زایمان کلی به مشکل برخورد

تیکر تولد دوتا گلهای زندگیمه😍
سلام عزیز دل خوبی؟   فاطمه بانو جیگر تودلیت خوبه؟ نه بد به دلت را نده ایشالله میای تاپیک زا ...

خوبم گلم تو خوبی؟عروسی خوش گذشت؟

والا همش نگرانم نمیدونم چیکارکنم

❤️خدایا پناهم باش ❤دوسداشتی یه صلوات واسه مشکلم بخون رفیق دمت گرم🌷