2777
2789

پولی که ت عروسیمون جمع شد حدود 12 ملیون 

ماشین ثبتنام کردیم پارسال قرار بود مرداد بدن که ندادن هنوز و میپیچونن

ما هم این پول و گذاشتیم برا مابقی ماشین 

حالا معلوم نیست ماشین و کی بدن و با چه قیمتی 

ارزش پول هر روز داره کم میشه 

طلا بخرم که ارزش پولم کم نشه و حداقل اگه ماشین گرون شد منم پولم بیشتر شده باشه 

اما از طرفی میگم طلا نخریم که بازار درست بشه هی نره بالاتر و رگن منم میشم مثه بقیه که دارن هجوم میبرن نمیدونم چیکار کنم

اصلا بنظرتون طلا بخریم بعد ازمون میخرن طلافروشی ها یا نه ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش یکم مردم از خودشون میگذشتن و بجای دیدن مو ،پیچش مو رو میدیدن. الان بنظرم یکمی صب کنین چیزی نخرین ، هی همه مث شما فک میکنن و ب فکر سود خودشونن ک وضعمون الان اینه

واسه زندگیم یه صلوات میفرستین عشقا؟
کاش یکم مردم از خودشون میگذشتن و بجای دیدن مو ،پیچش مو رو میدیدن. الان بنظرم یکمی صب کنین چیزی نخرین ...

20 روزه صبر کردم طلا از 270 شد 380 

واقعا میترسم بره تا 400 یا 500 این وسط فقط بمونم با یه ضرر بزرگ و کلی پشیمونی نمیدونم چیکار کنم

20 روزه صبر کردم طلا از 270 شد 380  واقعا میترسم بره تا 400 یا 500 این وسط فقط بمونم با یه ضرر ...

خب همه فکر شمارو میکنن ک حجوم میبرن سمت بازار... اقا درد دندون بده یا کشیدن دندون؟ اگ درد کشیدن دندونو تحمل کنین بهتره تا ی عمر دندون دردو تحمل کنین. نخرییید نخریییید عاقا نخرییید. وقتی کسی نخره بالاخره ک میاد پایین قیمت همه چی. شما ب فکر خودت باشی و همه ب فکر خودشون نمیشه ک. الان شما پیش خودت فک میکنی من ی نفر نخرم خب بقیه ک میخرن.قطره فطره جم میشه عزیزم. همه فکر شما رو میکنن، هرکسی باید ازخودش شروع کنه

خب همه فکر شمارو میکنن ک حجوم میبرن سمت بازار... اقا درد دندون بده یا کشیدن دندون؟ اگ درد کشیدن دندو ...

قیمت جهانی طلا هم داره میره بالاها کاری به خرید ایران نداره فقط 

کاش همه با هم متحد بودیم 

قیمت جهانی طلا هم داره میره بالاها کاری به خرید ایران نداره فقط  کاش همه با هم متحد بودیم  ...

مردم ایران و اتحاد؟همدیگرو تیکه پاره نکنیم اتحاد پیشکش، انقه از وضع فعلی عصبیم ک نگو😢