2777
2789

متوجه منظورت نشدم عزیزم؟!

من خودم را خوب میشناسم.... می دانم کجای قلبت را نشانه رفته ام❤.... می دانم اگر یک "من" در زندگی ات کم شود، خودت هم کم میشوی.... این منم که تو را ماندگار کرده ام.... چون خودم را خوب میشناسم:) خبر از جای پای محکمم در قلبت دارم❤........

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

Fafa 23ساله حال دلم خرابه میخوام خوب شه که تو این سن مثل 50 ساله ها نباشم .. حوصله هیچکس و هیچ چی رو ندارم دوسدارم مثل مرغ تو خونه تنها باشم از تلفنی صحبت کردن هم متنفرم 

گفته بودی بلدی حال مرا خوب کنی.. حال من خوب خراب است.. به آن دست نزن 

مریم از شیراز هستم😊

حال دلم خوبه ولی میخوام بهتر شه❤

من خودم را خوب میشناسم.... می دانم کجای قلبت را نشانه رفته ام❤.... می دانم اگر یک "من" در زندگی ات کم شود، خودت هم کم میشوی.... این منم که تو را ماندگار کرده ام.... چون خودم را خوب میشناسم:) خبر از جای پای محکمم در قلبت دارم❤........

عقاید شما زندگی تان را می سازند.

وقتی انتظار چیزی را دارید آن چیز بطرف شما می آید. وقتی به چیزی اعتقاد دارید آن چیز به سوی شما جلب می شود.

اگر تجربیاتی برای شما اتفاق می افتد که آنها را نمی خواهید باید عقاید خود را تغییر دهید، اگر دلتان می خواهد تجربیات جدیدی وارد زندگی شما شود می باید عقاید خود را تغییر دهید.

هر شرایطی ولو بسیار سخت با تغییر نگرش و افکار تغییر خواهد کرد. گزیدن افکار متفاوت به تمرین و تمرکز نیازمند است.

اگر بر آنچه در حال حاضر هستید تمرکز کنید، و مانند همیشه فکر کنید و عقایدتان چون همیشه باشد در این صورت هیچ چیز در زندگی شما تغییر نمی کند.

دوستان نظر بدید در روز چه ساعتی برای تمرین خوبه چون من زیاد نمیتونم بیام خصوصی مشاوره میدم و یکی دو ...

ب نظر من ساعت ۱۱ شب خوبه