2777
2789
عنوان

دوره پریودی اونهای که حامله هستن

101 بازدید | 14 پست

من میخوام بدونم اونهای که حامله هستن میگن دو روز مونده به موعد بی بی مثبت شده یه هفته مونده به موعد بی بی مثبت شده چطوری حساب میکنن 

دوره هاشون رو حساب میکنن یا تاریخ روزی رو که پریود شدن؟

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی شما هرماه مثلا دهم هرماه وقت پريوديته میای نهم بی بی چک میزنی معلوم میشه تا دهم گذشت نشدی بی بی ...

من نفهمیدم چی گفتی میشه توضیح بدی من خودم توش موندم 

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
ماشین حساب تخمگذاری در سایت دانش نامه فرزند رو برو خودش برات همه چی رو حساب میکنه 

الان شما باردای چطوری میگی که از موعد پریودم گذشته چطوری میفهمی که گذشته تاریخ روزی که ماه پیش شدی یا دوره های سی روزه مثلا سی و هفت روزه

من بعد پانضده روز که تاخیر افتاد بی بی زدم و هم آزمایش دادم مثبت شد 

پانزده روز تاخیری رو چطور حساب کردی ؟

دوره هات چن روزس؟اگه از وقت دورت گذشت اون میشه دیگه 

من دورهام سی و هشت روزه است ولی مگه نمیگن بچه چهل روزه است منظورم جنین رو میگم پس چطوری میشه یعنی تا سی وهشت روز من باید حداقل یه هفته مونده بفهم 

الان شما باردای چطوری میگی که از موعد پریودم گذشته چطوری میفهمی که گذشته تاریخ روزی که ماه پیش شدی ی ...

عزیزم مثلا یکم این ماه پریود شدی و  وقت پریود بعدیت یکم آینده س ولی یکم ماه آینده پریود نمیشی و  این میشه تاخیر در پریود برای بارداری از آخرین روز پری  حساب میکنن یعنی تو یکم پریود شدی و پنجم پریودت تموم شد اگه تا پنجم نشدی و اونم گذشت به احتمال زیاد حامله ای البته اگه پریودت منظم باشه

عزیزم مثلا یکم این ماه پریود شدی و  وقت پریود بعدیت یکم آینده س ولی یکم ماه آینده پریود نمیشی و ...

یکم به یکم میشه دوره هات سی و خوردهای باید از اولین روز پریودیت بشماری تا سی و یک یا دو روز اگه نشدی  بعد میشه بی بی استفاده کنی ولی این نیست که مثلا بگی چون این ماه بیست و دوم شدم ماه بعد هم باید بیست و دوم بشم به دوره هات ربط داره تاریخش عوض میشه 

من دورهام سی و هشت روزه است ولی مگه نمیگن بچه چهل روزه است منظورم جنین رو میگم پس چطوری میشه یعنی تا ...

اخه کلا آون ماهی هم که پری نشدی حساب میشه مثلا اگه از سی و هشت روزت یه هفته گذشت و باردار بودی تو ۴۵ روزه بارداری

یکم به یکم میشه دوره هات سی و خوردهای باید از اولین روز پریودیت بشماری تا سی و یک یا دو روز اگه نشدی ...

والا من اونطور که گفتم حساب میکردم مثلا قرار بود ۲۲ اردیبهشت پری بشم که نشودم موند تقریبا ۱ خرداد فک کنم بود بی بی انداختم مثبت شد و حامله بودم

الان شما باردای چطوری میگی که از موعد پریودم گذشته چطوری میفهمی که گذشته تاریخ روزی که ماه پیش شدی ی ...

عزیزم تو اون سایت برای کسایی که سیکل پریودی نامنظم دارن جدول هست ، منم پریودم نا منظم بود برا همین نمیتونم مثل مال بقیه حساب کنم 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️