2777
2789

واقعا برا مردم متاسفم که رفتن خریدن دیگه وقتی با قیمت ۴۰تومن پرایدو از کارخونه بخرن دیگه ارزون نمیشه که پس مردم پول دارن دیگه الکی میگن نه اگه ما مثل ترکیه دلار گرون شده بود میرفتیم آتیش میزدیم امروز ۱۳تومن نمیشد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا برا مردم متاسفم که رفتن خریدن دیگه وقتی با قیمت ۴۰تومن پرایدو از کارخونه بخرن دیگه ارزون نمیشه ...

۴۰ تومن نیست وقتی چیزی رو اطلاع ندارین اینقد شعار ندین مردم هجوم بردن چون نمیخان پراید ۴۰ تومنی بخرن😑شما خودت ماشین زیر پاته از بقیه خبر نداری نشستی شعار میدی

۴۰ تومن نیست وقتی چیزی رو اطلاع ندارین اینقد شعار ندین مردم هجوم بردن چون نمیخان پراید ۴۰ تومن ...

خانومی دختر خاله من توی نمایندگی سایپا کار میکنه میگه الان ازت پول میگیرن سه یا چهار ماه دیگه ماشین تحویل میدن تازه به قیمت همون روز و مطمئنن تا اون روز قیمت پراید همون 40 تومن خواهد بود...تازه سود پولت هم هست که تا اون روز توی دستشون میمونه

۴۰ تومن نیست وقتی چیزی رو اطلاع ندارین اینقد شعار ندین مردم هجوم بردن چون نمیخان پراید ۴۰ تومن ...

به نظرت این سر مردم شیره مالیدن نیست؟تا اون موقع تحویل بگیرن با ۴۰تومن میگیرن نه ۳۵تومن من ماشین دارم آره اما اگه نداشتم هیچوقت نمیخریدم این کاراشون ینی خالی کردن جیب ملت ینی اختلاسایی که شده رو با پول ما جبران کنن من زمانی که گفتن یه هفته لبنیات نخرین واقعا نخریدم حتی بستنی اما ماها خیلی باید رومون کار بشه که نخریم اگه نخریم بخدا اگه پراید گرون بشه 

به نظرت این سر مردم شیره مالیدن نیست؟تا اون موقع تحویل بگیرن با ۴۰تومن میگیرن نه ۳۵تومن من ماشین دار ...

منم چندماهه همینو میگم بخاطر حرف و اصرار من نخریدیم تا الان.اما الان چی؟بنظرت میتونیم بخریم؟با پولی که پژو میشد گرفت الان پراید هم نمیدن